Ma nema zime za PTKM, ali mi se čini da ćemo prije nastavka rasta morati sačekati da se Raiff. skrbnički iskrca do kraja. Njima je izgleda sila izaći van iz velikog broja dionica na našoj burzi.
Ma nema zime za PTKM, ali mi se čini da ćemo prije nastavka rasta morati sačekati da se Raiff. skrbnički iskrca do kraja. Njima je izgleda sila izaći van iz velikog broja dionica na našoj burzi.
Prije mislim da su im popadali certifikati na Crobex pa ravnomjerno prodavaju iz svih dionica koje imaju u košarici.
12% ide malim dioničarima po bagateli. A što mislite kako će to djelovati na cijenu ???
Naravno negativno
S poštovanjem
Karoje
Još treba dodati kada je Yara nudila po 1000 Kn i tada bi dobili daleko više dionica po cijeni od tadašnjih 114 Kn, ako bi radnici prodavali dionice ne bi ispod 3000 po dionici, jer dobiti će malo dionica, a ako netko hoće da otkupi PTKM morati će dosta i da plati………..
Ovo je bilo 1998. dakle radnici nisu prodavali tada zašto bi to danas radili kada cijena gnojiva raste…… gnojivo kao zlato,
http://vijesti.hrt.hr/arhiv/2000/05/24/AKT.html
Cijena PTKM kao cijena zlata 945 dolara po dionici….
——————————————————————————–
Dečki, curice……….Treba nam samo sedam dana [sealed]
imaš neke indormacije ako ne javno onda private pošalji[thumbsup]
12% ide malim dioničarima po bagateli. A što mislite kako će to djelovati na cijenu ???
Naravno negativno
S poštovanjem
Karoje
ako ti tako kazes *** obrisano ***
12% ide malim dioničarima po bagateli. A što mislite kako će to djelovati na cijenu ??? Naravno negativno S poštovanjem Karoje
Koliko uspijevam pratit mislim da karoje kroji po svakoj temi.
Karoje kako možeš biti toliko negativno nabijen? Osim ako nije provokacija.
Ovo nije poziv na kupnju ili prodaju dionica
Ptkm kao zlato 945 dolara po dionici
nisam pratio cijeli thread jer je dug a i nisam jos u dionici mada kad mi stigne jedna financijska injekcija sljedecih dana da definitivno ulazim.
poucen iskustvom na nekim drugim dionicama, gdje je vec dosta toga unapred ugradjeno u tu dionicu, malo me cudi da je na ovako niskim granicama, cak ispod BV-a. to je zbilja dosta cudno. na dosta dionica trziste reagira dosta unaprijed i puno prije nekih realnih pokazatelja. vise na buducnost. sta je i logicno.
kolko vam je neki target kroz sljedecih godinu dana?
”
Ovo nije poziv na kupnju ili prodaju dionica
Ptkm kao zlato 945 dolara po dionici
”
ako se malo poigramo brojkicama : 945 $ = 5000 kn
100 PTKM = 26.000 (danas)
100 PTKM = 500.000 (”sutra”)
bio bi to… hmmm, lijepi san svakog dioničara.
ps.
i snovi se ponekada ostvare !