EN DE

Prema Mikleniću ocjena prvih 100 dana Vlade – čista nula!

Naslovnica Forum Komentari članaka Prema Mikleniću ocjena prvih 100 dana Vlade – čista nula!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ako cemo biti posteni, ocjena Crkvi u ‘rvata je -beskonacno…

Nisam vjernik ali ovo je pun pogodak:
Ti probni baloni imaju dvostruku svrhu: odvraćanje pozornosti od kadrovskih sječa koje se intenzivno događaju, nažalost često isključivo po ideološkom i podobničkom ključu, te prikupljanje reakcija javnosti da bi se procijenilo dokle se na kojem području može zasijecati a da to bude relativno bezbolno, odnosno da ne izazove suviše intenzivne reakcije”
…to je vrlo iritantno kod aktuelne vlasti i vrijeđa građane ove zemlje. Pa se vi drugovi i vaši zavedeni sljedbenici malo zamislite o svom ponašanju

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Cekaj, netko je 18g postavljao ljude po "ideoloskom i podobnickom kljucu"i svi su bili protiv toga i sad se ne smije te ljude smijeniti? Kako vi ocekujete ikakve rezultate ako se ne smijeni taj kadar?

Kakve rezultate? Političke? Ok, može smjena ali neka umjesto podobnih na rukovodeća mjesta budu postavljeni najbolji stručni kadrovi. Bez obzira na ideologiju i političku opredjeljenost. Samo tako će postojeća vlast dokazati da je bolja od prethodne.

Tko je najbolji strucni kadar u ovoj zemlji?
Najveca kriminalna organizacija ima preko 200 000 clanova…Sigurno ima preko 500 000 clanova raznih politickih stranaka…Sta mislis koliko je realno ocekivati da ces moci nac dovoljno strucnih ljudi da popuni sve potrebne pozicije a da nisu clanovi politickih stranaka, i da su voljni upustiti se u borbu s vjetrenjacama?
Nema te strucnosti koja bi mene natjerala da jednom clanu HDZa ili HDSSBa ili HSPa zazmirim na njihove ideoloske nakaradnosti…

Najveca kriminalna organizacija ima preko 200 000 clanova…
Sta mislis koliko je realno ocekivati da ces moci nac dovoljno strucnih ljudi da popuni sve potrebne pozicije a da nisu clanovi politickih stranaka, i da su voljni upustiti se u borbu s vjetrenjacama?

Kada pričamo o kriminalnoj organizaciji korektno bi bilo u taj broj uključiti i članove koalicije jer su u već u 8 mjeseci pokazali da nisu ništa bolji od HDZ-a što se tiče haračenja, pogodovanja privatnim interesima i uhljebljivanja.

Stručnih ljudi ima ali problem je što nisu podobni. Pet lopova se nikada neće ugodno osjećati s poštenim čovjekom bez obzirom koliko on bio stručan.

Najveca kriminalna organizacija ima preko 200 000 clanova…Sigurno ima preko 500 000 clanova raznih politickih stranaka…Sta mislis koliko je realno ocekivati da ces moci nac dovoljno strucnih ljudi da popuni sve potrebne pozicije a da nisu clanovi politickih stranaka, i da su voljni upustiti se u borbu s vjetrenjacama?
Nema te strucnosti koja bi mene natjerala da jednom clanu HDZa ili HDSSBa ili HSPa zazmirim na njihove ideoloske nakaradnosti…

Čekaj samo malo. Slažem se sa većinom što si napisao. No spomenuti samo dio kriminalnih udruga nije pošteno ako ne spomeneš i druge koje isto imaju velik broj članova a kriju se pod skraćenicama HNS, SDP, IDS i sl. Iz tvoga posta je razvidno da si opredijeljen za jedne te njihovu korumpiranost i nesposobnost prešućuješ. Nije fer, znači da igraš za jednu lošu momčad kritizirajući drugu. A što se tiče ideološke nakaradnosti ti tvoji su nakaradniji od nabrojanih sa izjavama tipa na bleiburgu su ubijani zločinci, hrvatska je napala BiH, itd. Ili sa antifašističkom borbom. Ajme antifašistička borba. Ista je počela kada je hitler napao svog, do tada velikog frenda staljina. I to je bio znak staljinistima da se treba odmetnuti u šumu i početi raditi na uspostavi totalitarnog režima…

Čekaj samo malo. Slažem se sa većinom što si napisao. No spomenuti samo dio kriminalnih udruga nije pošteno ako ne spomeneš i druge koje isto imaju velik broj članova a kriju se pod skraćenicama HNS, SDP, IDS i sl. Iz tvoga posta je razvidno da si opredijeljen za jedne te njihovu korumpiranost i nesposobnost prešućuješ. Nije fer, znači da igraš za jednu lošu momčad kritizirajući drugu. A što se tiče ideološke nakaradnosti ti tvoji su nakaradniji od nabrojanih sa izjavama tipa na bleiburgu su ubijani zločinci, hrvatska je napala BiH, itd. Ili sa antifašističkom borbom. Ajme antifašistička borba. Ista je počela kada je hitler napao svog, do tada velikog frenda staljina. I to je bio znak staljinistima da se treba odmetnuti u šumu i početi raditi na uspostavi totalitarnog režima…

Ne presucujem ali koliko mi je poznato, jos se nije podigla ni jedna kaznena prijava protiv tih koje si spomenuo. Mozda protiv nekih pojedinaca ali protiv apsolutno svih iz vrha organicije, jos nije. Vrlo vjerojatno ni nece ali o tom potom…To ne znaci da ja automatski odobravam sve sto rade (npr, Vrdoljak nije bas posve cist, koliko sam nacuo).
S druge strane, za ove koje sam ja spomenuo je posve jasno i stvar je formalnosti i volje da se to sudski procesuira.
Sto se tice povijesti, o tome necu raspravljati. Svoje misljenje o tome imam, imam kvalitetno obrazovanje i prilicno sam nacitan ali u ovom kontekstu, te stvari su za mene nebitne (iako je sve jasno, samo si mnogi ne mogu priznati neke cinjenice).

Btw, ne igram za nikoga, samo navijam da ovi koji su trenutno na vlasti, naprave sve sto je nuzno da nas sve zajedno izvedu iz dreka. I vjerujem da cine najbolje sto mogu bez obzira koliko im potezi bili nepopularni. Za one koje sam spominjao, apsolutno sam siguran da nisu sposobni za nista drugo osim kriminala…

Zapamti jedno, ne mozes koristit istu logiku za rjesenje problema kao sto si koristio kada je nastao problem…

vodoinst, 25.07.2012. u 13:08
..Sigurno ima preko 500 000 clanova raznih politickih stranaka..

Ovco, sumnjam u tvoje obrazovanje a znanja sigurno nemaš. Brojke koje pišeš plod su tvoje mašte a ne znanja. Za iole ozbiljnu raspravu nisi vjerodostojan

Ovco, sumnjam u tvoje obrazovanje a znanja sigurno nemaš. Brojke koje pišeš plod su tvoje mašte a ne znanja. Za iole ozbiljnu raspravu nisi vjerodostojan

Mislis?
HDZ = 220 000 (2009.)
HSP = 41 000 (2011.)
HNS = ~40 000
HSS = 43 000
SDP = ~30 000
HSU = 30 000
HSLS = 25 000
—————-
ukupno = 429 000

To je iz jednog clanka iz 2009. godine…Kao sto vidis, ja mozda govorim okvirno ali imam neke cinjenice iza sebe, bez obzira sto podaci mozda nisu 100% tocni ali su se negdje pojavili…Ti nemas nikakve podatke, samo me napadas na osobnoj razini, bez ikakvih argumenata…Takav nivo “ozbiljnih rasprava” nije nesto na sto bih se ja spustao pa prema tome, ni ne zelim “ozbiljno raspravljati” s tobom…

ha, ha, ha, od kojih si to manipulatora prikupio. Nemaš ti pojma što te brojke predstavljaju.

New Report

Close