Predloženim delistiranjem Uprava razljutila mirovince

Naslovnica Forum Komentari članaka Predloženim delistiranjem Uprava razljutila mirovince

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Viro je ozbiljna i uspješna firma sa odličnom reputacijom kod dobavljača, kupaca, dioničara i društvene zajednice. Potpuno je razumljivo da se želi distancirati od “ulagača” kao što su mirovinski fondovi.

ono sto je strasno su zakoni koji omogucuju sve sto omogucuju..nema legislative koja ulijeva povjerenje na dulji rok,nego je kao divlji zapad.to treba mijenjati

hehe… nije to, nego ovo je izvrsna prilika da otkupe svoje papire po vrlo povoljnoj cijeni, a onda se prodaju po ” pravičnoj ” !

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

žao mi je zbog mase malih ulagača no mirovince takve kakvi jesu trebalo je već davno rasformirati. mirovine tak i tak nikad ne bude te vidli jer će te raditi dok god ste živi. u ovakvom sustavu korist imaju samo zaposleni u mirovinskim kvazi fondovima i povlašteni umirovljenici. meni ni jedni ni drugi ne bi falili.

who dares, wins

Do zadnjeg daha, ili dok ne riknemo.

A kaj će nam onda uopće mirovinski fondovi?

[emo_zloban]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Pametno bi bilo da svi koji imaju dionice PRIHVATE prijedlog. Mirovince se napada da su gubitnici a kada ispravno ulažu onda što: treba im uzeti pametnu investiciju??? Mirovinci moraju zajedno nastupiti i zaštiti svoje interese.
Ako je Zakon takav da se mirovincima trgovati na MTP onda ZSE nije za dugoročnog investitora.

New Report

Close