Clanak mi se cini promasen. Jer Mesic je taj koji je ovo postizborno vriejme pretvorio u to cemu sada prigovara. On je sve nahuskao jedne na druge odbijajuci konstatirati volju biraca i dati Sanaderu da u miru pokusa sastaviti koaliciju. Mesicevo ponasanje je kao da covjeka nalijes alkoholom pa se onda cudis kad se mlati po krcmi.
Da i meni se članak čini promašenim, kada se citira Mesić. Pa on je, u velikoj mjeri, uzrok nestabilnosti!? Nije mi jasna jedna stvar, kako to da predsjednik Mesić uživa toliku potporu kod novinara? Kada mu odgovara onda se ne drži zakona bukvalno, a kada mu odgovara onda se drži – i objašnjava da je sve to po zakonu!!!
Primjer kada on zauzima stav to je u redu a kada netko drugi – ako ima ovlasti on ga kažnjava, a novinari rijetko idu protiv main stream-ea u ovom slučaju Mesića.
To je kao u vrtiću postoji šefica društva i što ona kaže to je zakon i aksiom, bilo kakvo drugo ponašanje je ne prihvatljivo.
Osobno nemam neku stranačku pripadnost ali ako je ovaj relativni pobjednik daj mu da pokuša formirati vladu, ako ne uspije onda je red na SDP da pokuša. Da je SDP postao relativni pobjednik mislio bih na isti način. – sve ostalo daje prostora za tisuću špekulacija!