Ova priča s mladcem na telefonu u Skdd je teška lovačka, to je jasno svakom osim pušioničarima koji čitaju ovakve gluposti i – vjeruju. Druga stvar gospodine Birtič, javno iznošenje podataka sa lista dioničara iz SKDD je protuzakonitno, dakle krim djelo, a uostalom ako kupujete redovito u toj CD-teci , pa valjda znate da Ste potpisali tamo odredjene uvjete. Jedno je iznošenje TOP 10 podataka, a drugo podataka ispod crte.
Treća stvar, vidim gori vam pod petama vec lagano kada piskarate o VUPIK-u svaki čas, pazite, možda vas i fantomski mladac opelješi na burzi ovaj tjedan, ako ne pokažete malo više odlučnosti oko svojih uzdanica. Osobno, kupovao sam VPIK na 50 kn, najniza povijesna je bila moja, a prodao ga vec ima neko vrijeme i zamijenio isti za HMST.
To je kao da mi je VPIK sada 130kn .
Dakle, ako vec kupujete dionice stečajnih, hiper zaduženih kompanija poput VPIK-a, a barem zadržite realnosti malo i nemojte iste drukati ljudima na ovako visokoj cijeni, još iskorištavanjem položaja novinara za ovaj medij, i konačno – krim radnjama iznošenja povjerljivih informacija u javnim medijima. Osobno, da sam na mjestu Vasih urednika ovaj bih clanak skinuo odavdje prije nego sto obavijest o ovome stigne u SKDD , HANFU i Styria media Upravi u Austriji 😉
Ili kako kažu forumaši – ide to up! up ! up! 🙂
Ova priča s mladcem na telefonu u Skdd je teška lovačka, to je jasno svakom osim pušioničarima koji čitaju ovakve gluposti i – vjeruju. Druga stvar gospodine Birtič, javno iznošenje podataka sa lista dioničara iz SKDD je protuzakonitno, dakle krim djelo, a uostalom ako kupujete redovito u toj CD-teci , pa valjda znate da Ste potpisali tamo odredjene uvjete. Jedno je iznošenje TOP 10 podataka, a drugo podataka ispod crte.
Treća stvar, vidim gori vam pod petama vec lagano kada piskarate o VUPIK-u svaki čas, pazite, možda vas i fantomski mladac opelješi na burzi ovaj tjedan, ako ne pokažete malo više odlučnosti oko svojih uzdanica. Osobno, kupovao sam VPIK na 50 kn, najniza povijesna je bila moja, a prodao ga vec ima neko vrijeme i zamijenio isti za HMST.
To je kao da mi je VPIK sada 130kn .
Dakle, ako vec kupujete dionice stečajnih, hiper zaduženih kompanija poput VPIK-a, a barem zadržite realnosti malo i nemojte iste drukati ljudima na ovako visokoj cijeni, još iskorištavanjem položaja novinara za ovaj medij, i konačno – krim radnjama iznošenja povjerljivih informacija u javnim medijima. Osobno, da sam na mjestu Vasih urednika ovaj bih clanak skinuo odavdje prije nego sto obavijest o ovome stigne u SKDD , HANFU i Styria media Upravi u Austriji 😉
Ili kako kažu forumaši – ide to up! up ! up! 🙂
Ja se malo zekao a oni fkt izbrisali članak … A joj, joooj … Ljudi moji pa sprema se III. Svjetski Rat, u kojem se rakete i bombe nece vidjeti, samo ce se čuti potmuli zvuci probijanja zvučnog zida posvuda, i ljudi će padati pokraj nas, posvuda, zgrade se urušavati, gorjeti.. Hanfiranje i Styrijanje nije moj stil , važnije stvari bi nam sada trebali biti na pameti .. Pa ipak, kupovat cemo ove glupe dionice i trejdati do posljednjeg časa, previdjajući glavnu informaciju, ključnu za opstanak,koja čak više nije ni inside.
Izrael ako napadne Iran iz čista mira a ljudski rod ništa ne poduzme, odakle nam garancija da već dan poslije neće proširiti svoj prljavi rat izvan granica Bliskog IStoka, prema nama , i vatra će ponovno zahvatiti našu lijepu Europu…
[pray] [rolleyes] [pray]
Koje se sve metode koriste ne bi li se digla cijena, nema više naivčina svima je jasno da je dug VPIK-a 600 000 000 (šesto miliona kuna) [cool] [pray]
Fino vas je NB oprao na blogu. Sasvim opravdano…
Pun kao brod pa si iskrcao a nema kome a kamate na kredite su ipak skupe……
…nisam ovaj nazovi novinarski uradak htjela uopće komentirati,da mu ne pridajem apsolutno nikakav značaj,jer se tu i nema što više komentirati da nisam napokon pročitala komentar glavnog junaka ovih novinarskih priča na njegovom blogu koji je napokon umjesto nas odgovorio gosn Birtiću…
…hvala gosn Nenade…bilo je i vrijeme… [tongue]
Fino vas je NB oprao na blogu. Sasvim opravdano…
neki ljudi misle da su einsteina oprali po pitanju teorije relativnosti,
tako da vas post i nije tako strasan [smiley]
cijenjeni kolega ce imati jos prilika za raznorazna pranja.
ima se tu jos kojesta dodati, ali ne na blogu.
treba i honorar zaraditi [smiley]
…pa nije valjda da je ljubav pukla…mislim naravno na burzovnu… [lol] [lol]
…jedino je činjenica da ste uspjeli istestirati B.kicev karakter… [wink] [tongue]
…
cijenjeni kolega ce imati jos prilika za raznorazna pranja.
ima se tu jos kojesta dodati, ali ne na blogu.
treba i honorar zaraditi [smiley]
Jedva cekam.. 😀
Svi se vole havliti da su uspješni. Malo, jako malo sam članak pročitao sa suprotnim predznakom. Valjda su svi koji pišu ipak uspješniji od većine nas koji to nismo ali nam je glava ipak iznad vode …
[shocked]