Otvara se novi front u bitci za posrnuli Dalekovod

Naslovnica Forum Komentari članaka Otvara se novi front u bitci za posrnuli Dalekovod

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

PD i njihovi polupismeni novinarčići su naj veći plaćeni oglas u državi i regiji

tako da bilo šta da objave to je jednostavno druk samo pitanje u kojem smjeru
po potrebi određene grupacije

Svi ste vi ko mala djeca u vrtiću. ovaj je poslao mail u finu ali anonimno, mail je poslan sa tvom kompjutera ali ti nemaš pojma o tome . onaj na koga je poslan NIJE GA JOŠ primio , novci su uplaćivani sa sa raćuna u inozemstvu a vlasnik raćuna je nepoznat

I iz naslova se vidi kako komunjare kontoliraju svaki članak u medijima: “otvara se novi front”. Stvarno ne možeš starog psa naučit novim trikovima. Baš me zanima koliko se povećao broj primatelja boračkih penzija iz NOB-e dolaskom partizana na Vlast. Siguran sam da je broj pozamašan.[emo_smijeh]

Meni je od 01.10.2011 bilo jasno da NETKO iz Dalekovoda rovari da sjebe firmu


Meni je od 01.10.2011 bilo jasno da NETKO iz Dalekovoda rovari da sjebe firmu

Ali to nikako nije ova ekipa Skansi,Milicic,Tipuric,Telegre,parkovi i to… Vanjski neprijatelj je ocito u pitanju.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

U Dugu Dalekovoda od tri miljarde kuna , nisu imali prste samo ćlanovi bivše Uprave, vjerujem da su se omastili u tom dugu mnogi iz firme niže ranginarini koje sad nitko ne proziva. Dosta je i onih koji su se na dionicama omastili bez kinte uloženoga, svima njima kola su sada otišla nizbrdo i uopće nije upitno da netko šalje anonimna pisma na društvene institucije, ako je več netko faca a ima dokaze tko je krao , pa frajeru prijavi to legalno imenom i prezimenom.

Sve Vam pise u rjesenju Hanfe na 11 stranica(tu ima kriminala za 10 kuka robije po glavi),a to sto Bajic ne poduzima nista koga briga. Jedan iz aleje velikana na poslovnu karticu natuce 100 tisuca kuna goriva za jedan mjesec.Nista cudno tip na racun dalekovoda vozi space shuttle ,a znamo koliko oni trose.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Svi mi znamo sta se radilo u Dalekovodu! Ali evo napokon je doslo vrijeme za stecaj, jedina bozja pravda u cijelom dalekovodu…..

New Report

Close