svojnov9:
”
octopus: ” to sigurno !! posebno ti svojnov[lol] ” Bem ti sad sad će opet po meni…[cry]
”
pa reko si da bi se pustia[lol]
…šta ću kad sam paničar…
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
njetto: ” mateja: ” njetto: ” Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se….. ” Njetto zar si tako brzo zaboravio na ovo[shocked]…želim ime inače mjenjam stranu[cool] ” E kako san ti naša žicu,……..ma imam ja takvu doma….nađem joj žicu….[cool] ” To ti samo misliš da si našao žicu….a vjeruj mi da još nisi došao ni do ž od žice….a za ime ću se ja več snači, imam svoje izvore[proud]
Joj nemoj mi se samo nervirat,…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se….. ” Njetto zar si tako brzo zaboravio na ovo[shocked]…želim ime inače mjenjam stranu[cool] ” E kako san ti naša žicu,……..ma imam ja takvu doma….nađem joj žicu….[cool] ” To ti samo misliš da si našao žicu….a vjeruj mi da još nisi došao ni do ž od žice….a za ime ću se ja več snači, imam svoje izvore[proud] ” Joj nemoj mi se samo nervirat,…..[cool]
Ne nerviram se, samo imam neke obaveze sa strane i ne mogu sve pratit [wink]
[emo_cool]
”
To ti samo misliš da si našao žicu….a vjeruj mi da još nisi došao ni do ž od žice….a za ime ću se ja več snači, imam svoje izvore[proud]
Nemoj mu Mateja ništa više reć…
Ne nerviram se, samo imam neke obaveze sa strane i ne mogu sve pratit [wink]
Zar već u ovu uru….
mateja: ” Ne nerviram se, samo imam neke obaveze sa strane i ne mogu sve pratit [wink] ” Zar već u ovu uru….
Pa da, kći treba u krevet…a što si ti mislio[huh]
[emo_cool]
Pa da, kći treba u krevet…a što si ti mislio[huh]
Aaaaa to….šteta…
mateja: ” Pa da, kći treba u krevet…a što si ti mislio[huh] ” Aaaaa to….šteta…
U takvim trenucima je dobro, da ne možemo čitat misli drugih[huh]
[emo_cool]
Emisija je uživo a radi se o invalidima koji su postali greškama doktora..