Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš…

Šta bi ti čita,ajde leć nesrićo[angry] [angry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Bože sačuvaj pa ti ka’ poglavica bi triba reagirat i obranit me od ove razularene rulje..[cool]

Ljudi nemojte ga dirat i mečat se u njega….

svojnov9:

To je lipo ali guza boli….[angry]

Uživaj…ne pada snig svaki dan…

Svašta li judi vole……….[cry]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

evo ga počelo je…….

svojnov9: Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” a to bi trajalo….i trajalo….[lol] [lol]

[smiley][smiley][smiley]

svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” Šta bi ti čita,ajde leć nesrićo[angry] [angry]

Zeko pa što se ti buniš kad si si već organizirao prijevoz[rolleyes]

[emo_cool]

svojnov9:

mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš…

a to bi trajalo….i trajalo….[lol] [lol]

Sjuz svaka čast vidim da me shvaćaš……..,malo mi duže triba nego drugima…

zeko: ” svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” Šta bi ti čita,ajde leć nesrićo[angry] [angry] ” Zeko pa što se ti buniš kad si si već organizirao prijevoz[rolleyes]

Šta ću kad ti ostaješ u toplu[shocked]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

sjuzann: ” svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” a to bi trajalo….i trajalo….[lol] [lol] ” Sjuz svaka čast vidim da me shvaćaš……..,malo mi duže triba nego drugima…

Ide na inteligenciju ….[lol] [lol] [lol]

fata na osječaje…

zeko:

svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” Šta bi ti čita,ajde leć nesrićo[angry] [angry]

Zeko pa što se ti buniš kad si si već organizirao prijevoz[rolleyes]

Mateja pusti Zeku njemu je krivo,on nezna uzet samo prst……nego…

svojnov9:

sjuzann: ” svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” a to bi trajalo….i trajalo….[lol] [lol] ” Sjuz svaka čast vidim da me shvaćaš……..,malo mi duže triba nego drugima…

Ide na inteligenciju ….[lol] [lol] [lol]

E kad si mi to ti doktore rekao onda prihvaćam…

New Report

Close