mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš…
Šta bi ti čita,ajde leć nesrićo[angry] [angry]
Bože sačuvaj pa ti ka’ poglavica bi triba reagirat i obranit me od ove razularene rulje..[cool]
Ljudi nemojte ga dirat i mečat se u njega….
svojnov9:
”
To je lipo ali guza boli….[angry]
”
Uživaj…ne pada snig svaki dan…
Svašta li judi vole……….[cry]
svojnov9: Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” a to bi trajalo….i trajalo….[lol] [lol]
[smiley][smiley][smiley]
svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” Šta bi ti čita,ajde leć nesrićo[angry] [angry]
Zeko pa što se ti buniš kad si si već organizirao prijevoz[rolleyes]
svojnov9:
”
mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš…
”
a to bi trajalo….i trajalo….[lol] [lol]
Sjuz svaka čast vidim da me shvaćaš……..,malo mi duže triba nego drugima…
zeko: ” svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” Šta bi ti čita,ajde leć nesrićo[angry] [angry] ” Zeko pa što se ti buniš kad si si već organizirao prijevoz[rolleyes]
Šta ću kad ti ostaješ u toplu[shocked]
sjuzann: ” svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” a to bi trajalo….i trajalo….[lol] [lol] ” Sjuz svaka čast vidim da me shvaćaš……..,malo mi duže triba nego drugima…
Ide na inteligenciju ….[lol] [lol] [lol]
zeko:
”
svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” Šta bi ti čita,ajde leć nesrićo[angry] [angry]
”
Zeko pa što se ti buniš kad si si već organizirao prijevoz[rolleyes]
Mateja pusti Zeku njemu je krivo,on nezna uzet samo prst……nego…
svojnov9:
”
sjuzann: ” svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” I ja imam probleme sa tim iako sam duže vremena tu[huh] ” Da si bliže osobno bi ti čita…….,i čita……..,uh a štaš… ” a to bi trajalo….i trajalo….[lol] [lol] ” Sjuz svaka čast vidim da me shvaćaš……..,malo mi duže triba nego drugima…
”
Ide na inteligenciju ….[lol] [lol] [lol]
E kad si mi to ti doktore rekao onda prihvaćam…