Nemoramo odmah prvi dan stići do vrha…
[smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]
……naime ja volim gušt odugovlačit…….hebiga to mi je mana….
svojnov9:
”
Pa šta ste udarili takav paklen ritam…
”
Opet ga j… čitanje ….. [lol] [lol] [lol]
Bolje i to nego da te njeto uvati…
drchip: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” Opet ga j… čitanje ….. [lol] [lol] [lol] ” Bolje i to nego da te njeto uvati…
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
problem je u tome oće li šime imat dovoljan broj skija za iznajmit ….e da ponesite osobne obavezno….
Ima li ženskica ili ćemo opet morat na bim bam bum…pa ko ispadne..
drchip: ” svojnov9: ” Pa šta ste udarili takav paklen ritam… ” Opet ga j… čitanje ….. [lol] [lol] [lol] ” Bolje i to nego da te njeto uvati…
Morali bi ga pitati ima li kojeg tur-operatora … da organizira izlet … jeftinije ….usluga za uslugu ….[lol] [lol] [lol]
svojnov9:
”
”
problem je u tome oće li šime imat dovoljan broj skija za iznajmit ….e da ponesite osobne obavezno….
E ne’š me na to nagovorit’…
mark1:
”
svojnov9:
”
”
”
E ne’š me na to nagovorit’…
[smiley][smiley][smiley][smiley][smiley][smiley] onda ti iznajmi sanjke njih možeš bez osobne
svojnov9:
”
”
Morali bi ga pitati ima li kojeg tur-operatora … da organizira izlet … jeftinije ….usluga za uslugu ….[lol] [lol] [lol]
To je lipo ali guza boli….[angry]