zeko: ” sjuzann: ” naravno Mark da idem, nebi to propustila za ništa na svitu….[smiley] ” Super,Sjuzann ima li mista ja idem s tobom[wink] ” za tebe će se uvjek naći mista….[wink]
Ne primaj više nikog[undecid]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
drchip: ” mark1: ” triba octopusu javit da ponese skije….koliko sam svatija dolazi ovaj vikend ili griješim…….. ” Jadan Octopus uvijek se kod nas više smrzne nego u deželi ….[lol] [lol] [lol] ” zato neka natrpa opremu……..
rekao je Svojnov da će ga izljubiti kad dođe pa me sve strah da će odustati….[lol]
Mateja pa bar ste ti i octopus navikli na zimu……
Na zimu se nikad neću naviknut[angry]
[emo_cool]
zeko,
sjuzann: ” zeko: ” sjuzann: ” naravno Mark da idem, nebi to propustila za ništa na svitu….[smiley] ” Super,Sjuzann ima li mista ja idem s tobom[wink] ” za tebe će se uvjek naći mista….[wink] ” Ne primaj više nikog[undecid]
neću, samo ja i ti….
[smiley]
Zeko agresivno nego šta………..ima suzana da te vozi ko ministra , a oni side na stražnjem sjedalu…..[undecid]
čim si spomenia marendu pogle kandidata….[lol] [lol] [lol]
volim i ja marendu…vidi se po meni….
Zeko agresivno nego šta………..ima suzana da te vozi ko ministra , a oni side na stražnjem sjedalu…..[undecid]
Ne njima ćemo platit taxi
[lol] [lol]
Mark , ne vozim nikog osim Zeke….obećala sam mu…..
zeko osvijetlaj nam obraz[thumbsup]
mark1:
”
”
nisam ja ništa reka ,dapače podržavam vaš dogovor
mark1: ” Zeko agresivno nego šta………..ima suzana da te vozi ko ministra , a oni side na stražnjem sjedalu…..[undecid] ” Mark , ne vozim nikog osim Zeke….obećala sam mu…..
To sjuzann živim za taj dan[embarass][embarass]