Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

imamo dosta kandidata več u društvu[lol] [lol] [lol]

Pa dobro bogamu, oće meni netko odgovoriti jel Obrovac spada pod Dalmaciju ???[bye]

ajde nek ti bude : mislim da ne. o.k.??

A kako onda imamo Karinsko more ?[bye]

Zato se i zove Karinsko, a ne Obrovačko!

Jes pametan, a zašto se onda ne zove Riječki a ne Kvarnerski zaljev.

Rade[bye]

GOTOVINA ILI KEŠ PITANE JE SAD ?

Hamlet: ” Dobro jel ja mogu doći na taj[color=blue] miting [/color]ili ne ???? Rade iz Obrovca ( prvi povratnik )[bye] ” Ovaj je neko puno pametan za nas ….. bolje da ne dolazis …..ljepše nama [bye][bye][bye]

mateja: ” A zašto sad kad vam se novi nude ne želite da vam dođu[lol] [lol] [lol] @Mark1 ne nerviraj se previše[thumbsup]…valjda se sječaš ” Mateja ne ljuti se ali ovaj je lumen …. nije on za nas …. [lol] [lol] [lol] A s druge strane …. ujedno čujem da ga neki željno očekuju na [color=blue]domjenku[/color] [pray][pray][pray][ pa dobro došao …. [proud][proud][proud]

Čudno, u Hamletovo doba nije bilo ni mitinga ni domjenaka, nešto je Rade pobrkao[tongue]

Jes pametan, a zašto se onda ne zove Riječki a ne Kvarnerski zaljev. Rade[bye]

Zato jer Rijeka već ima Rječinu, a na obali zaljeva ipak je mjesto imena KARIN (društvo oprostite zbog galame). Ako ne vjeruješ meni pitaj Marka1[wink], on je tamo boravio, prije ’98

Jes pametan, a zašto se onda ne zove Riječki a ne Kvarnerski zaljev. Rade[bye]

Rade,Rade,pa imaš dvije negacije…jednom Hamletu se to ipak ne bi trebalo događati…[cool]

Šta je društvo,izgleda da imamo virus
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Šta je društvo,izgleda da imamo virus [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ili dupli nick,ali nema veze, baš je zanimljivo, pogotovo na punt-r-a[cool]

Šta je društvo,izgleda da imamo virus [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Zeko ne brini se …. bit će biti …… ili ne biti …
ali Hamlet nema …. [pray][pray][pray]

Nažalost nas sviju nema ga ni na okupljanju …… boji se ….. [lol] [lol] [lol]

Hamlet: ” Jes pametan, a zašto se onda ne zove Riječki a ne Kvarnerski zaljev. Rade[bye] ” Rade,Rade,pa imaš dvije negacije…jednom Hamletu se to ipak ne bi[color=blue] trebalo[/color] događati…[cool]

Hm, nisam znao da imamo i lektor(icu) na forumu.
Ipak mislim da je [color=blue]”smjelo”.[/color]
A di je Karla??

zeko: ” Šta je društvo,izgleda da imamo virus [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ” Zeko ne brini se …. bit će biti …… ili ne biti … ali Hamlet nema …. [pray][pray][pray] Nažalost nas sviju nema ga ni na okupljanju …… boji se ….. [lol] [lol] [lol]

Nisam se brinuo ni 90-tih,a kamoli sad[bye]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ako za ništa drugo ovaj Hamlet je dobar zbog toga jer su nam se vratili neki ljudi na temu kojih neko vrijeme nije bilo tu[proud]

[emo_cool]

New Report

Close