Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

evo čitam vremenske prognoze za petak ??!! uvik kad se uputim dole ….sranje ( što se vrimena tiče) !! a meni fali kavica na suncu.Prije na Rivi al sad mi ova nova ne djeluje baš….( čitam da če bit promjena)

Onda čekaj lijeto ko i ja[huh]

[emo_cool]

octopus: ” evo čitam vremenske prognoze za petak ??!! uvik kad se uputim dole ….sranje ( što se vrimena tiče) !! a meni fali kavica na suncu.Prije na Rivi al sad mi ova nova ne djeluje baš….( čitam da če bit promjena) ” Onda čekaj lijeto ko i ja[huh]

srce mi ne da[lol] [lol]

Blago tebi[sad]

[emo_cool]

mateja: ” octopus: ” evo čitam vremenske prognoze za petak ??!! uvik kad se uputim dole ….sranje ( što se vrimena tiče) !! a meni fali kavica na suncu.Prije na Rivi al sad mi ova nova ne djeluje baš….( čitam da če bit promjena) ” Onda čekaj lijeto ko i ja[huh] ” srce mi ne da[lol] [lol]

TO CARE
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

octopus:

mateja: ” octopus: ” evo čitam vremenske prognoze za petak ??!! uvik kad se uputim dole ….sranje ( što se vrimena tiče) !! a meni fali kavica na suncu.Prije na Rivi al sad mi ova nova ne djeluje baš….( čitam da če bit promjena) ” Onda čekaj lijeto ko i ja[huh] ” srce mi ne da[lol] [lol]

TO CARE
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

octopus ovi put sve otkazujem kad budeš u ST……….

samo da mene ne zatrpa snig !! kažu da če ga nabacit pola metra??!! Mogao bi dr.opet na sankanje[lol]

sanjka doktor odavno ka i mi svi…………

sanjka doktor odavno ka i mi svi…………

zadnje vrime mi izgleda više ko bob
[lol]

ima nas puno u bobu…
di su svi večeras…maca papila jezu….čekate da mene nema 2 dana onda svi navalite pisat[sad]

di si bia Ford – posao ili abstinencija??

uglavnom posao….
octopus da nema tebe i mateje ova bi tema bila na zadnjoj stranici…

uglavnom posao….
octopus da nema tebe i mateje ova bi tema bila na zadnjoj stranici…

sebe si zaboravio…………….
[undecid]

New Report

Close