evo čitam vremenske prognoze za petak ??!! uvik kad se uputim dole ….sranje ( što se vrimena tiče) !! a meni fali kavica na suncu.Prije na Rivi al sad mi ova nova ne djeluje baš….( čitam da če bit promjena)
Onda čekaj lijeto ko i ja[huh]
[emo_cool]
octopus: ” evo čitam vremenske prognoze za petak ??!! uvik kad se uputim dole ….sranje ( što se vrimena tiče) !! a meni fali kavica na suncu.Prije na Rivi al sad mi ova nova ne djeluje baš….( čitam da če bit promjena) ” Onda čekaj lijeto ko i ja[huh]
srce mi ne da[lol] [lol]
mateja: ” octopus: ” evo čitam vremenske prognoze za petak ??!! uvik kad se uputim dole ….sranje ( što se vrimena tiče) !! a meni fali kavica na suncu.Prije na Rivi al sad mi ova nova ne djeluje baš….( čitam da če bit promjena) ” Onda čekaj lijeto ko i ja[huh] ” srce mi ne da[lol] [lol]
TO CARE
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
octopus:
”
mateja: ” octopus: ” evo čitam vremenske prognoze za petak ??!! uvik kad se uputim dole ….sranje ( što se vrimena tiče) !! a meni fali kavica na suncu.Prije na Rivi al sad mi ova nova ne djeluje baš….( čitam da če bit promjena) ” Onda čekaj lijeto ko i ja[huh] ” srce mi ne da[lol] [lol]
”
TO CARE
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
octopus ovi put sve otkazujem kad budeš u ST……….
samo da mene ne zatrpa snig !! kažu da če ga nabacit pola metra??!! Mogao bi dr.opet na sankanje[lol]
ima nas puno u bobu…
di su svi večeras…maca papila jezu….čekate da mene nema 2 dana onda svi navalite pisat[sad]
Ford,
uglavnom posao….
octopus da nema tebe i mateje ova bi tema bila na zadnjoj stranici…
sebe si zaboravio…………….
[undecid]