Ja se dižem u 5 pa ću isto izgubit malo vrimena sa vama
Njetto ogledaj se malo na Niksona njemu ništa nije teško[proud]
[emo_cool]
Šta me briga kad se ti dižeš bitno je kad se ja dižem…..i nemoj mi laskat da san zabavan
Dobro onda nisi zabavan samo se ja več cijelo večer smijem zbog tebe[lol]
[emo_cool]
nikson: ” Ja se dižem u 5 pa ću isto izgubit malo vrimena sa vama ” Njetto ogledaj se malo na Niksona njemu ništa nije teško[proud]
Aj ti onda sa Niksonom……možeš nastavit…..meni je sve teško…[proud]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” Šta me briga kad se ti dižeš bitno je kad se ja dižem…..i nemoj mi laskat da san zabavan ” Dobro onda nisi zabavan samo se ja več cijelo večer smijem zbog tebe[lol]
Opet laskaš…[angry] …a znaš da mi to smeta….[angry]
Sve je stvar psihe.....
Njetto ako ništa drugo u razgovoru sa mnom češ dobit koju zvjezdicu i onda češ bit prije odmoderiran[wink]
[emo_cool]
Na državnim jaslama sam ja al šta ćeš više nije lako radit ni u državnim(gradskim) firmama prije se nisam mora ni budit a plaća ide a sad vidi vraga moram se i probudit u suludi sat da bih plaću zaradio[angry]
Njetto ako ništa drugo u razgovoru sa mnom češ dobit koju zvjezdicu i onda češ bit prije odmoderiran[wink]
Slutio sam da ćemo na kraju imati obostranu korist…..[thumbsup]…..prava si[proud]
Sve je stvar psihe.....
Na državnim jaslama sam ja al šta ćeš više nije lako radit ni u državnim(gradskim) firmama prije se nisam mora ni budit a plaća ide a sad vidi vraga moram se i probudit u suludi sat da bih plaću zaradio[angry]
Onda su to bila dobra vremena…i ja bi žalila za njima[huh]
[emo_cool]
mateja: ” Njetto ako ništa drugo u razgovoru sa mnom češ dobit koju zvjezdicu i onda češ bit prije odmoderiran[wink] ” Slutio sam da ćemo na kraju imati obostranu korist…..[thumbsup]…..prava si[proud]
A koju korist imam ja[undecid]
[emo_cool]
Stvarno sranje,tako mi je i samome, pa kakva je ovo zemlja postala…..nevjerojatno…[angry] [angry] [angry]
Sve su sjebali…[angry]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mateja: ” Njetto ako ništa drugo u razgovoru sa mnom češ dobit koju zvjezdicu i onda češ bit prije odmoderiran[wink] ” Slutio sam da ćemo na kraju imati obostranu korist…..[thumbsup]…..prava si[proud] ” A koju korist imam ja[undecid]
Pa zabavu…šta oćešj oš
Sve je stvar psihe.....