Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes]

Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes] ” Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley]

Zar več… a meni se još ne spava[bye]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” A zašto si cili dan nezadovoljan[sad]…pa zar ne voliš pametne žene[huh] ” Volim ih ali mi idu na nerve…….uvik imaju odgovor….[rolleyes] ” Onda je dobro[wink] a tako možeš i pričati i nije ti dosadno[smiley]

Vidiš…[angry] [angry] [angry] …to je to

Sve je stvar psihe.....

hih moga sam falit gdje je mateja tu i zeko
dobro večer ljudi

njetto: ” mateja: ” Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes] ” Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley] ” Zar več… a meni se još ne spava[bye]

Nebi se ni meni da se ne dižem ujutro u 6.00,….treba hrvatsku gradit jer nam nikad neće dionice skočit,….biće sranja….a kako ću se dignit ako ovde drljam do kasno…[angry]

Sve je stvar psihe.....

Nikson pozdrav[proud] več dugo se nismo čuli

[emo_cool]

hih moga sam falit gdje je mateja tu i zeko dobro večer ljudi

Večer šjor Nikson[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

hih moga sam falit gdje je mateja tu i zeko dobro večer ljudi

A šta tebi nije jasno[shocked][shocked]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mateja: ” njetto: ” mateja: ” Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes] ” Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley] ” Zar več… a meni se još ne spava[bye] ” Nebi se ni meni da se ne dižem ujutro u 6.00,….treba hrvatsku gradit jer nam nikad neće dionice skočit,….biće sranja….a kako ću se dignit ako ovde drljam do kasno…[angry]

Pa i ja se dižem oko 6.00 a još mi se priča sa tobom…baš si zabavan[smiley]

[emo_cool]

Ja se dižem u 5 pa ću isto izgubit malo vrimena sa vama

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes] ” Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley] ” Zar več… a meni se još ne spava[bye] ” Nebi se ni meni da se ne dižem ujutro u 6.00,….treba hrvatsku gradit jer nam nikad neće dionice skočit,….biće sranja….a kako ću se dignit ako ovde drljam do kasno…[angry] ” Pa i ja se dižem oko 6.00 a još mi se priča sa tobom…baš si zabavan[smiley]

Šta me briga kad se ti dižeš bitno je kad se ja dižem…..i nemoj mi laskat da san zabavan

Sve je stvar psihe.....

Ja se dižem u 5 pa ću isto izgubit malo vrimena sa vama

Di radiš Niksone ?

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close