Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes]
Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes] ” Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley]
Zar več… a meni se još ne spava[bye]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” A zašto si cili dan nezadovoljan[sad]…pa zar ne voliš pametne žene[huh] ” Volim ih ali mi idu na nerve…….uvik imaju odgovor….[rolleyes] ” Onda je dobro[wink] a tako možeš i pričati i nije ti dosadno[smiley]
Vidiš…[angry] [angry] [angry] …to je to
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mateja: ” Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes] ” Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley] ” Zar več… a meni se još ne spava[bye]
Nebi se ni meni da se ne dižem ujutro u 6.00,….treba hrvatsku gradit jer nam nikad neće dionice skočit,….biće sranja….a kako ću se dignit ako ovde drljam do kasno…[angry]
Sve je stvar psihe.....
hih moga sam falit gdje je mateja tu i zeko dobro večer ljudi
Večer šjor Nikson[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
hih moga sam falit gdje je mateja tu i zeko dobro večer ljudi
A šta tebi nije jasno[shocked][shocked]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
mateja: ” njetto: ” mateja: ” Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes] ” Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley] ” Zar več… a meni se još ne spava[bye] ” Nebi se ni meni da se ne dižem ujutro u 6.00,….treba hrvatsku gradit jer nam nikad neće dionice skočit,….biće sranja….a kako ću se dignit ako ovde drljam do kasno…[angry]
Pa i ja se dižem oko 6.00 a još mi se priča sa tobom…baš si zabavan[smiley]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” Zar moram onda i ja na spavanje[rolleyes] ” Je jer idem i ja sad na spavanje… [smiley] ” Zar več… a meni se još ne spava[bye] ” Nebi se ni meni da se ne dižem ujutro u 6.00,….treba hrvatsku gradit jer nam nikad neće dionice skočit,….biće sranja….a kako ću se dignit ako ovde drljam do kasno…[angry] ” Pa i ja se dižem oko 6.00 a još mi se priča sa tobom…baš si zabavan[smiley]
Šta me briga kad se ti dižeš bitno je kad se ja dižem…..i nemoj mi laskat da san zabavan
Sve je stvar psihe.....
Ja se dižem u 5 pa ću isto izgubit malo vrimena sa vama
Di radiš Niksone ?
Sve je stvar psihe.....