EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

pozdrav mark..ima li na balkonu koja stolica za mene…i ako imaš današnje novine…..

nemreš belivit….europa opet u crveno…kasno je za ulagat u znanje…..[bye]

Castro podnio ostavku na mjesto predsjednika

Fidel Castro je podnio ostavku na mjesto predsjednika Kube i vrhovnog zapovjednika kubanske vojske. Bolesni 81-godišnji kubanski vođa povlači se s dužnosti šefa države, koju je osvojio u oružanoj revoluciji, nakon 49 godina vladavine. “Mojim dragim sugrađanima, koji su mi posljednjih dana iskazali veliku čast birajući me za člana parlamenta… javljam da ne težim niti ću prihvatiti položaj predsjednika vijeća države i vrhovnog zapovjednika”, stoji u Castrovom priopćenju objavljenom u glasilu Komunističke partije ‘Granma’

Samo da mi ne dođe sad ovde na temu šefovat……

…kasno je za ulagat u znanje…..[bye]

za to nije nikad kasno [rolleyes][wink]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Uh uh ja volim ulagati u znanje,ali na ovim našim okupljanjima uspijem samo uložiti u sebe

Uh uh ja volim ulagati u znanje,ali na ovim našim okupljanjima uspijem samo uložiti u sebe

Pa tako i treba zar ne [thumbsup]

[emo_cool]

Malo sam previše ulaga u sebe zadnjih dana pa triba pripazit da glave ne pukne

Pa ali tebi nije već riknila matična ploča?

brentos: ” Posejdon: ” Pridružit ću se ekipi u subotu! Baš se veselim! Dalmacijo!!!!!! Stižem u tvoju ljepotu!!!!!!! [smiley][smiley][smiley] ” Gospodo, stvar je ozbiljna! Nema ga s nama preko 70 stranica i sad bi on tako jednostavno: odmah na pečenku! Ne može! Predlažem najprije razdoblje prilagodbe: npr. dva dana na nekom otoku (ne mora biti pust). [wink] ” Brentose, ispunit ću tvoj zahtjev za prilagodbom na otoku. Eto, u četvrtak dolazim na Brač. [thumbsup] To je tri dana do subote. Što kažeš, hoće li biti dovoljno za prilagodbu? [lol] Nadam se da se vidimo. Volio bih se prilagoditi uz pravo društvo i bokal vina. Moja susjeda Ruža (ona sa največim štandom na supetarskoj pjaci) ima vrunsko vino! [thumbsup][wink]

Ajme, tko će ga trpit tri dana!
Ja bježim u Zagreb. I iz Zagreba direktno na mjesto okupljanja.[tongue]

evo pozdrav svima ….stiga iz lipe Dalmacije!! “Dođi malo se ugrijat”…jeb…petak,subota …bura za popiz…
smrzo se…nije bilo takve temperature kod nas cilu zimu.Jučer i danas super.[thumbsup]
Mark pošto si zah…sa okupljanjem( dica..???) viruj imao sam namjenu te zvat da se nađemo na neko piče…al mi nisu dali disat[lol]

Zna li se tko sve ide u subotu na okupljanje u Plano?

New Report

Close