EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Mark dobar je, samo da ti mene vidiš kako se smijem ovdje sama za stolom i ti bi se smijao[lol] [lol] [lol]

??????…….sama……??????[pray]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Svojnov pa možda je i bolje da nismo u isto vrijeme ovdje jer me ti toliko hvališ da ču ja ostati bez riječi[huh] A možeš bit i sretan što ne možeš bit puno na forumu jer ja sam previše, pa iako to znam ne učinim baš puno da bi to smanjila, možda sutra…[lol]

[emo_cool]

mateja: ” Mark dobar je, samo da ti mene vidiš kako se smijem ovdje sama za stolom i ti bi se smijao[lol] [lol] [lol] ” ??????…….sama……??????[pray]

Pa da sama jer je muž opet na poslu, a što se ti čudiš, da li tebi žena viri iza i gleda što pišeš[shocked]

[emo_cool]

.http://www.youtube.com/watch?v=w1zI7YiAoqo&feature=related

Hm,hm to ni dobže.Nadamo se da ćeš naći najpravičnije rješenje…Ako mogu pomoć ikako………………,savjetom……..,[undecid]

Mark ona s jajima strašna,strašna[thumbsup]

Mark morat češ prestati stavljati ovu dvojicu, jer je več kasno i ja moram na spavanje, a ja se toliko smijem, da neču moči zaspati[lol]

[emo_cool]

Hm,hm to ni dobže.Nadamo se da ćeš naći najpravičnije rješenje…Ako mogu pomoć ikako………………,savjetom……..,[undecid]

A što mi savjetuješ[proud]

[emo_cool]

pozdrav svima i laku noć…….

Mark i Svojnov i ja polako idem u krevet[yawn] Laku noć i lijepe snove vam želim[bye]

[emo_cool]

svojnov9:

A što mi savjetuješ[proud]

Nezgodno je ovako …………kad se vidimo pa ćemo razmjeniti razmišljanja….[undecid]

Noć svima ….[yawn][bye][yawn]

New Report

Close