Ovo za slova nisi prvi što mi je rekao[huh] ali imam ja dosta rada sa vašim riječima da nešto napišem a i vidio si da kad je treba govorit još mi je teže[sad] Izgleda da čete morat vi naučit Slovenski[rolleyes]
S obzirom na način pismenog komuniciranja ovo ti ne vjerujem
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
svojnov9:
”
mateja:
”
I meni se to puno puta desi, izgleda bi se trebali dogovorit u koliko sati je okupljanje na ovoj temi[rolleyes]
”
Ti si uvijek dobro došla,šala domišljatost,preciznost izražaja,šarm,seksipil kojeg ni hladna italik slova nezagušuju…………………..ooooo baš sam se uživio[thumbsup]
”
svojnov pun si komplimenata večeras , a mene nazivaš barabom……[angry]
Prijatelju kad te poznajem……..[rolleyes]
Kad će ljeto da te opet vidimo…….. Nepravde za nas Dalmatince što godina nema dva ljeta…
A možda i bolje jer koliko ja volim sunce i more onda bi odmah doselila kod vas[smiley]
[emo_cool]
svojnov9:
”
Kad će ljeto da te opet vidimo…….. Nepravde za nas Dalmatince što godina nema dva ljeta…
”
A možda i bolje jer koliko ja volim sunce i more onda bi odmah doselila kod vas[smiley]
čekamo,čekamo
Haha na ovo ide ona stara narodna:”…..tko čeka taj …….”[sad]
zele imaš pisat do zore , nisi odavno bija ovako nadahnut,,…….
Mark jesam samo nemogu bit uvjek na ovom forumu,bar ne onoliko koliko bi ja želio a moraš priznati da je naša mateja inspiracija i za one netalentirane a kamo li za ovako opake(ups) momčine kakve smo mi[rolleyes].
Mark dobar je, samo da ti mene vidiš kako se smijem ovdje sama za stolom i ti bi se smijao[lol] [lol] [lol]
[emo_cool]