Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Forde si kad probao trejdat?

Ali ima itko na burzi da bar jednom nije pokušao okušat sreču?….. a pogotovo mi forumaši koji smo ionako i ovako svaki dan na internetu…..

Bar bi mi nekog tamo j……, a ne samo nas da ….

da kad imamo keša …

Upravo pogledao satnje fondova na hrportfolio, kad se oni misle oporavit, mislim da će ova godina bit tko će manji minus napravit a ne +. Opet će oni svoju pjesmu da je ulaganje gleda kroz tri godine. Možeš tako i oročit novce. Opet sam zapizdio, ekipa sorry[lol]

Gasim računalo i bježim u mirne vode, tko zna dokle bi me ovo ovdje večeras dovelo….[lol]

deny_08: ” Forde si kad probao trejdat? ” Ali ima itko na burzi da bar jednom nije pokušao okušat sreču?….. a pogotovo mi forumaši koji smo ionako i ovako svaki dan na internetu…..

ja mislim da ako trguješ preko interneta teško možeš odolit da ne pokušaš
[rolleyes]

Ima sam jučer sigurnih 10% u danu pa čak i satu moga sam trejdat ali nisam,danas ostalo za krafne

denny_08 pošto si zapizdia na temi morat ćeš navratit na okupljanje ili ću se ja naljutit pa više nećeš imat mirne vode[lol]

Mark opet skupljaš postove

nisam , zeza me tipkovnica pišem ne gledam na kraju prazno

Tražit ću od Vjeke da vas prebaci na: što smo danas trgovali[tongue][tongue]

Ima sam jučer sigurnih 10% u danu pa čak i satu moga sam trejdat ali nisam,danas ostalo za krafne

bar si iskren pa priznaješ… ima ih puno kojima se to isto desilo pa sad šute ko zaliveni….

New Report

Close