vas dva jučer nista mogla stat… [lol] [lol]
p.s. svima dobro jutro !!
Jutro svima….evo tek došli,nismo oka ubili nimalo,ko bi reka da u SLO nema mjesta za spavanje,sve ok samo to Octopuse je minus
A šta ćeš ko je se nada da su turisti sve rezervirali [thumbsup] [lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
nema druge…evo moji domači i prijatelji još spavaju pa sam uteka malo u kancelariju sredit nered…
a onda oko 8 po doručak…i onda kavica i novine na terasi… [cool]….nadam se da se neče probudit prije 9 [lol]
nema druge…evo moji domači i prijatelji još spavaju pa sam uteka malo u kancelariju sredit nered…
a onda oko 8 po doručak…i onda kavica i novine na terasi… [cool]….nadam se da se neče probudit prije 9 [lol]
E hebiga sad [lol] [lol] [lol]
Jutro svima….evo tek došli,nismo oka ubili nimalo,ko bi reka da u SLO nema mjesta za spavanje,sve ok samo to Octopuse je minus
A šta ćeš ko je se nada da su turisti sve rezervirali [thumbsup] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
jeb…Zeko pa di si ti se stigo logirat. [lol] [lol]
jutro [smiley]…svako jutro ista ekipa ranoranilaca [wink]
Vridna ova ekipa nema šta [wink]
[/quote]
jeb…Zeko pa di si ti se stigo logirat. [lol] [lol]
[/quote]
Današnja tehnika je čudo [cool]
evo Zeko možeš i prije 9 dođ kod mene na kavu…pusti bolju polovicu [cool] da spava [lol]
Može,ionako ako se ustane do ručka bit će iznenađenje [lol]