Nisam vjerovao da će 2013. na Sveučilištu biti političkog kadroviranja

Naslovnica Forum Komentari članaka Nisam vjerovao da će 2013. na Sveučilištu biti političkog kadroviranja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vidi ovoga.

Nekad je (prije 100-200 godina) Zagrebačko sveučilište bilo svjetski priznato; odgajali su moralne i educirane studente; profesori su bili moralni i intelektualni autoriteti, a ne poltroni.

Danas, kad to svučilište nije ni među 500 najboljih svjetskih (za razliku od Beogradskog, Ljubljanskog i Mariborskog) dekana smeta što studenti jeftino jedu. Još je jeftinije znanje koje im se nudu na Sveučilištu. Samo ga skupo plaćamo svi mi. Ali je to znanje cheap.

Aleksa, vrati se kući.

Rektor Bjeliš nekako uvijek zaboravi spomenuti da je i Sveučiliše također dužno Studentskom centru.
No, moglo mu se, obzirom da je njegov prijatelj Niko, kojem je on držao zaleđe svih ovih godina tako rado zaboravljao na sve te dugove.
Dakle, Bjeliš i Sveučilištesu također dio problema SC-a.
Sveučilište je nudilo rješenje? Sveučilište je nudilo otkaze radnicima Studentskog centra, tako su oni mislili riješiti probleme!
Sjednice Upravnog vijeća SC-a, na čelu sa Bjeliševom marionetom Vesnom Vašiček, bolje i da ne spominje.
Ta gospođa je u lipnju 2012. amenovala finacijsko izvješće, po kojem je SC bio u dugu 40ak milijuna kuna, da bi se do kraja godine govorilo o cifri od 90 i više milijuna kuna!
I kako to gospodin Bjeliš može reći da sanacija nije završena 2004. godine, kad je njegov prijatelj Niko Vidović izjavio da je upravo on uspješno dovršio sanaciju i da Studentski centar više nema nikakvih problema?
Ovakve izjave nisu ništa čudno kad dolaze od čovjeka koji je i sam na sumnjiv način došao na mjesto rektora prije nekoliko godina.

New Report

Close