NHS: Važnije vam je zadovoljiti ‘bjelosvjetske moćnike’ nego služiti interesima građana?

Naslovnica Forum Komentari članaka NHS: Važnije vam je zadovoljiti ‘bjelosvjetske moćnike’ nego služiti interesima građana?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ne znam što je tu čudno?!? ova vlast nikada nije radila u interesu građana pa ne vidim razloga da to radi ni u buduće…

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

Jedvajem smo razgovarali u jednom kafiću u Vrapču, on trenutačno živi u Jačkovini.
– To vam je bilo ovako. Uvijek se znalo koji klub koje godine treba gurati, tko mora biti pri vrhu tko pri dnu. One koji su trebali biti “gore” nisi smio ošteti niti za milimetar, tu i tamo si pomogao. Bitno je bilo da ljudi u tebe steknu povjerenje, onda te puste da radiš što hoćeš.
Veli da su pomoćni suci ipak bili u drugom planu kad se radilo o financijama.
– Mi smo uvijek dobivali mrvice sa stola.
U Drugoj ligi bio je glavni sudac, a onda se opredijelio za mahanje jer je na taj način želio doći na međunarodnu listu, što mu je i uspjelo; kao pomoćni sudio je više od 60 međunarodnih utakmica. Imao je tada 35 godina i nikako nije mogao napredovati kao glavni sudac. Veli da niti jedan sudac nije mogao napredovati ako nije bio “u điru”.
Tko je vas gurao?
– Prvo sam sudio s Goranom Marićem, prvo me gurao on. Kasnije s Edom Trivkovićem, ali tu nije bilo nikakve muljaže.
Onda je kazao jednu nevjerojatnu rečenicu:
– Od svih sudaca koje sam poznavao u moje vrijeme samo dvojica sudaca nisu bila “u igri”. To su Edo Trivković i Slavko Čulina! Za njih mogu staviti ruku u vatru da se nisu bavili nečasnim radnjama. A bila su tada 24 glavna i 32 pomoćna suca! Ispričavam se onima koji su možda bili čisti, ali ja sam znao samo za ovu dvojicu.

New Report

Close