Milanović: Napadaju me zato što ne sklapam dilove

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Napadaju me zato što ne sklapam dilove

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vladino raspoloženje „pro biznis“??? Ova tvrdnja, kao poduzetnika koji traži ulagače,strateške partnere,poslovnu suradnju ect sa domaćim i stranim partnerima, a koji istovremeno osluškuje što to vlada radi na „pro biznis“ raspoloženju, mogu samo utvrditi da tomu nije tako!!!
I tomu nije tako iz veoma jednostavnog razloga:to nije u političko ekonomskom konceptu vlade!!! Ili drugačije rečeno: to nije doktrina ove vlade!
Mislim da je profesor Branko Carantan , inče stručnjak za politička pitanja organizacije politike to utvrdio kazavši da je razlika desnog centra i lijevog centra u „ socijalnoj osjetljivosti“!
Dakle, ova vlada je socijalno osjetljivija na korektniji način nego je to trgovačko socijalna osjetljivost HDZ-a! I u tom je ta samohvala o tome kako se sa „nikim ne sklapaju dilovi“!!! Ne sklapati dilove u svijetu biznisa je nemoguća misija. Zamislite da ja kao poduzetnik dođem na sastanaka sa poslovnim partnerima sa unaprijed odlučnim poslovnim gardom: ja ne sklapam dilove!!!???
A dilove ne sklapa samo onaj koji ima alternativna rješenja. Koja su to alternativan rješenja za nesklapanje dilova ako ne sami dilovi!!!??? Paradoksalno: dilovi su bili, dilovi jesu i dilovi će biti!!!???

Mislim da se ovdje ne radi o klasicnom znacenju rijeci “deal”, nego mozda vise o “horse trading” ili jos bolje na njemackom “Kuhhandel”.
Milanovic je u tome u pravu, kad kaze da ima raznih grupa i grupica, koje opstruiraju u principu sve, koje kroz svoj nerad ili ignorantsko ponasanje, jednostavno koce sve. Medjutim, ti ljudi nisu pali s Marsa, oni su nasa braca i sestre, susjedi i poznanici, tako da su oni u principu zrcalo naseg drustva u cjelini. Tu ubrajam i nase quasi- poduzetnike, koji, sve da im sve i ukinete sva davanja za zaposlene pa cak i place, vjerujte mi, nece puno vise izvoziti, nego se trenutno izvoze. Nas problem je sto mi jendostavno nemamo robu, koja bi zanimala internacionalno trziste, niti smo je sposobni i dogledno vrijeme osmisliti, proizvesti i po konkurentnim cijenama prodati. That`s the fact!

Ovaj Milanovic nema veze sa zivotom.
Hrvatska je ocijenjena kao visoko koruptivna zemlja.
Za njega je to samo iz razloga sto je bila, a nije sada.
A percepcija korupcije je veca sada nego sto je bila prije nego sto je on dosao na vlast.
Evidentno, frajer misli da radi dobro, sto je strasno opasno za drustvo jer on uopce ne vidi problem ili ga vidi i namjerno ignorira.

Osim ako Milanovic ne vidi urotu, kao na pr Srbi svojevremeno, pa misli da je cijeli svihet protiv Nas, a po njemu je to ako je protiv Vlade onda je i protiv drzave Hrvatske.
Na kraju su mu svi krivi osim njega samog i njegove klike, pa je dosao i do Rimskog carstava, odnosno Bizanta.

@sduvnja1
Nemoj tako.Ova Vlada ne sklapa dilove zato je i napadaju.Ovo je najpostenija Vlada u Rvata od stoljeca 7.

Vlada skrojila natječaj za mobilne usluge i mobitele samo za HT i Vipnet

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close