Milanović građanima: Strpite se!

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović građanima: Strpite se!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“po svemu sudeći rast će se dogoditi”, kaže on očito drukajući da će ostatak europe odraditi njegov posao i povući za sobom i hrvatsku, ali gle čuda eurozona opet počela roniti, nitko vas neće izvući iz smeća i iskupiti vaš nerad i nesposobnost, ima pravde, bit ćete vlada bez i jedne jedine godine u plusu.

Ovo je promasena politika koja unistava ekonomiju. Cijedjenje preostale ekonomije da bi se kupila podrska proracunskih ovisnika i ostalo sto dulje na vlasti. Sve forward-looking statistike su negativne: investicije, zaposljavanje, gradjevina. Nitko ne zeli investirati i svi cekaju kolaps drzavnih financija.

Cak je i Grcic priznao da obmanjuju narod bombardirajuci optimisticnim prognozama.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ne možemo se smiriti….izgubljene su 2 godine ! Broj nepotrebnih političara,
udruga, parazita ……ne smanjuje se dovoljno brzo!!!…….Pa, kako Vam još to nije jasno.?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

6 godina recesije majmune jedan.išta da se strpe.da bdp poraste po duhu svetome.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Stoki sitnog zuba uzimaju poreza koliko hoće .

Ako nema , dignu kredite koliko hoće ,i sa bilo kakvom kamatom , jer kredite neće oni vračati.

Ako im još nije dosta uvedu 572 razna poreza .

Pa uvedu
“legalizaciju”,
“fiskalizaciju ”,
“energetski certifikat”
…kojima stoki sitnog zuba izvuku 20 miliardi novog poreza .

A ako im još nije dosta sve rasprodaju za siće :
INU , HT , ZABU , PB ,Plivu ,HPB ,CO , Autoceste…

El Dorado koji im neće nikada presušiti .

.

Nesposobni i kvarni do srži, to su ovaj monkey i njegova bulumenta. Pored njih mi se čak i oktroirana Kosorica čini sposobnom, čak mi se i Sanader manje gadi.

bože, daj nam strpljenja, molimo te učini to odmah

Nema tu sreće sve dok ulicama Zagreba ne poteče hrvatska krv, dok čizma hrvatskog policajca ne počne gaziti poštene građane…
Možda tek tad krenemo zajedno i porazbijama sve ćirilične ploče koje Zoki i društvo polako nadvijaju nad naš bijeli Zagreb grad.

E Milanoviću, nakraju će te izdati upravo taj ogromni javni sektor jer im nećeš moći osigurati sve ono na što su se navikli…. Samo ti njih čuvaj, 2 godine su prošle, a ove ostale će proći još brže i daleko burnije…

Za Hrvatsku je najpogubniji upravo taj scenarij umjerenog rasta koji Milanović toliko priželjkuje. To će našim političarima biti dovoljno da proglase “pobjedu nad recesijom”, a rezanje državnih troškova opet odgode unedogled ili barem do nakon izbora, a pozitivni učinci po gospodarstvo i životni standard će biti zanemarivi. S druge strane, ako BDP tresne još 2% možda čak i Milanović shvati da nam strpljenje neće pomoći.

Ha ha ha, ovaj se izgubio.Neće biti oporavka barem dvadesetak godina, a i tada će to biti mrvice.
Porobljavanje je na djelu.

Govorila meni baba nijedna sila nije dovijeka. A valjda će i ova proći.
Iako nikako ne razumijem kako uopće smije govoriti o gospodarskom rastu kada sustavno uništava gospodarstvo i ne da mu disati. Porezi nameti, nemogućnost laganog otvaranja novih proizvodnih postrojenja, mogućnost brzog stranog investiranja bez korupcijskih službenika i dubioznih procedura uz pomoć totalno nesposobnog državnog kadra.
Gospodarstvo ne raste svako proljeće, treba mnogo toga da bi na tom polju nešto niklo.

STIŽE NOVI POREZNI UDAR NA GRAĐANE A SVE ŠUTKE PRIHVAČAMO
POREZNI RAZREDI SU NEPRAVEDNI :

DOK je javnost trenutno “zabavljena” uhićenjem predsjednika HGK Nadana Vidoševića , u isto vrijeme ta ista javnost šutke prihvaća sve nove poreze i namete koji će običnim smrtnicima još dodatno otežati preživljavanje u ovoj državi.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/stize-novi-porezni-udar-na-gradjane-a-sve-sutke-prihvacamo-porezni-razredi-su-nepravedni-i-neprihvatljivi/711833.aspx

.

Sve je ovo samo Milanovićevo šišanje polusuhih grana na stablu čije je korjenje davno kao crv zgrizao slavni Rohatinski.
Al nitko na kugli zemaljskoj to nesmije ni spomenut.
Ups !!! pa ni ja, sorry [emo_namigusa]

New Report

Close