Ovo je još uvijek preskupo. Čekam na 1600
kolega jel Vam ovo skupo po 4100,00 KN. pa to vam je samo kapitalizacija od 2,2 milijarde kuna.[lol] [lol]
Mene sad zanima mi koji smo upali u dokapitalizaciju (ako je bude) dali ćemo primit neku obavjest koliko imamo dionica pravo kupit,gdje će se te dodatne dionice uplatit i u kojem roku??
Da se nebi dogodilo da to prođe bez mene [cry] tj.da nebi bilo pojela konja trava[bye]
Da se vratiš u prošlost, pa ju dočekaš na 1600,00…na te se cijene nećemo vraćati…
Meni je LKPG referenca za određivanje cijene, te se kod LKPC sa točnošću može odrediti rast prihoda i zarade, pošto se zna koliki će kada biti pretovar…
Da se vratiš u prošlost, pa ju dočekaš na 1600,00…na te se cijene nećemo vraćati… Meni je LKPG referenca za određivanje cijene, te se kod LKPC sa točnošću može odrediti rast prihoda i zarade, pošto se zna koliki će kada biti pretovar…
Pitao sam te, na koliko je dobar u LKPC ulaz bez dokapa? Zanima me. Hvala.
Gledam ovu Luka Rijeka, nešto tako ludo nisam nikad vidio.[smiley]
Sve mi je jasno,ali samo nešto nije,tko to danas PRODAJE???Dali to znaći ako je imao prijašnjih dana,a danas proda dali isto sudjeluje u dokap.
Pitao sam te, na koliko je dobar u LKPC ulaz bez dokapa? Zanima me. Hvala. Gledam ovu Luka Rijeka, nešto tako ludo nisam nikad vidio.[smiley]
Haha, ti ne želiš znati po koliko je dobar ulaz, nego racionalan ulaz…dobar ulaz može biti i sada, ako ju napumpaju dalje, if you know what I mean…
No racionalan ulaz, e taj je niži, uz perspektivu, rast prihoda i dobiti, stratešku važnost i usporedno sa LKPG oko 3000-3200 kuna jer nevjerujem da će ići niže…
Haha, ti ne želiš znati po koliko je dobar ulaz, nego racionalan ulaz…dobar ulaz može biti i sada, ako ju napumpaju dalje, if you know what I mean… No racionalan ulaz, e taj je niži, uz perspektivu, rast prihoda i dobiti, stratešku važnost i usporedno sa LKPG oko 3000-3200 kuna jer nevjerujem da će ići niže…
Još dodaj 15-20% i to je to. Hvala na odgovoru.[thumbsup]
@ zmanojlo
To je samo kod izracuna za ulaz na 6000 kn.
Inace, ne bih bas dao ruku u vatru da je 25.1. 100% siguran datum za sudjelovanje, sjetimo se Vabe i Hanfine proizvoljne promjene datuma na dan odobrenja. Zato bi ja svima kojima nije hica preporucio hold.
Kaj se tice trenutne razine cijene, vjerojatno je tu zbog najave posla s Rusima i Janafom. Iskreno me cudi da nije i na visim razinama, to bi mogla biti ogromna stvar. Vjerojatno jos tu cami zbog ovako velike korekcije…