LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je još uvijek preskupo. Čekam na 1600

kolega jel Vam ovo skupo po 4100,00 KN. pa to vam je samo kapitalizacija od 2,2 milijarde kuna.[lol] [lol]

Mene sad zanima mi koji smo upali u dokapitalizaciju (ako je bude) dali ćemo primit neku obavjest koliko imamo dionica pravo kupit,gdje će se te dodatne dionice uplatit i u kojem roku??
Da se nebi dogodilo da to prođe bez mene [cry] tj.da nebi bilo pojela konja trava[bye]

ili pukovnik ili pokojnik[color=blue][/color]

Što će mi zaboga DeLorean?

Da se vratiš u prošlost, pa ju dočekaš na 1600,00…na te se cijene nećemo vraćati…
Meni je LKPG referenca za određivanje cijene, te se kod LKPC sa točnošću može odrediti rast prihoda i zarade, pošto se zna koliki će kada biti pretovar…

Da se vratiš u prošlost, pa ju dočekaš na 1600,00…na te se cijene nećemo vraćati… Meni je LKPG referenca za određivanje cijene, te se kod LKPC sa točnošću može odrediti rast prihoda i zarade, pošto se zna koliki će kada biti pretovar…

Pitao sam te, na koliko je dobar u LKPC ulaz bez dokapa? Zanima me. Hvala.
Gledam ovu Luka Rijeka, nešto tako ludo nisam nikad vidio.[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Sve mi je jasno,ali samo nešto nije,tko to danas PRODAJE???Dali to znaći ako je imao prijašnjih dana,a danas proda dali isto sudjeluje u dokap.

Pitao sam te, na koliko je dobar u LKPC ulaz bez dokapa? Zanima me. Hvala. Gledam ovu Luka Rijeka, nešto tako ludo nisam nikad vidio.[smiley]

Haha, ti ne želiš znati po koliko je dobar ulaz, nego racionalan ulaz…dobar ulaz može biti i sada, ako ju napumpaju dalje, if you know what I mean…
No racionalan ulaz, e taj je niži, uz perspektivu, rast prihoda i dobiti, stratešku važnost i usporedno sa LKPG oko 3000-3200 kuna jer nevjerujem da će ići niže…

Haha, ti ne želiš znati po koliko je dobar ulaz, nego racionalan ulaz…dobar ulaz može biti i sada, ako ju napumpaju dalje, if you know what I mean… No racionalan ulaz, e taj je niži, uz perspektivu, rast prihoda i dobiti, stratešku važnost i usporedno sa LKPG oko 3000-3200 kuna jer nevjerujem da će ići niže…

Još dodaj 15-20% i to je to. Hvala na odgovoru.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Koja je knjigovodska cijena LKPC ?
A koja je knjigodska cijena LKRI ?

hvala.

Znači kad i ako dionica bude imala vrij. ispod 2733 kn u gubutku si… sve iznad je dobit

@ zmanojlo

To je samo kod izracuna za ulaz na 6000 kn.

Točno

Koja je knjigovodska cijena LKPC ? A koja je knjigodska cijena LKRI ? hvala.

400kn i 100kn.

Inace, ne bih bas dao ruku u vatru da je 25.1. 100% siguran datum za sudjelovanje, sjetimo se Vabe i Hanfine proizvoljne promjene datuma na dan odobrenja. Zato bi ja svima kojima nije hica preporucio hold.

Kaj se tice trenutne razine cijene, vjerojatno je tu zbog najave posla s Rusima i Janafom. Iskreno me cudi da nije i na visim razinama, to bi mogla biti ogromna stvar. Vjerojatno jos tu cami zbog ovako velike korekcije…

New Report

Close