za dan 9.1.2008
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.491 4,71 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 8.320 3,74 Skrb. račun [color=blue]-339 komada[/color]
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 3.070 1,38 Skrb. račun
6. HPB D.D. 2.738 1,23 Skrb. račun [color=blue]+1[/color] [lol]
7. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 1.805 0,81 Skrb. račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.522 0,68 Skrb. račun
9. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 1.379 0,62 Skrb. račun
10. PBZ D.D. 1.192 0,54 Skrb. račun [color=blue]+40 komada[/color]
Ukupno: 74,92
za dan 9.1.2008
6. HPB D.D. 2.738 1,23 Skrb. račun [color=blue]+1[/color] [lol]
Ovo je transakcija . Možda je neko bio pjan pa kupio tu jednu. [lol] [lol]
HPB na 6. mjestu je skrbnički račun. Ovo +1 može značiti da je razlika prodanih i kupljenih dionica na tom računu uvećana za jednu dionicu u odnosu na dan prije.
HPB na 6. mjestu je skrbnički račun. Ovo +1 može značiti da je razlika prodanih i kupljenih dionica na tom računu uvećana za jednu dionicu u odnosu na dan prije.
ok,ali svjedno tjera na smjeh [wink]
Ako neko ide iz Zagreba može mene pokupiti u Jastrebarskom pa ćemo podjeliti troškove
Ja ću vjerojatno sredinom tjedna na poslovni put u Dalmaciju pa ću ostati dolje do skupštine.
Gogo, jel ti možeš skupit Barbosu?
ravovski: ” Pitao sam prošli tjedan tko ide na skupštinu pa su samo 2 kolege odgovorile potvrdno. Ispod šaljem listu pa nek se upiše onaj tko još ide(ako uopće ima takvih). PS. Ako bude zainteresiranih za jedan mali okrugli stol, možda čak padne neko upoznavanje u Pločama pa razmijenimo korisne informacije. U slučaju takvog dogovora prvi pozivam Samprasa da nam se pridruži, jer takve info iz prve ruke koje on ima definitivno mogu puno pomoći u razumijevanju sveukupne situacije u LKPC. 1. Ravovski 2. Gogo1 3. Ri-Bosanac ” Onda ćete nam javiti informacije iz prve ruke nadam se.[rolleyes] A jel za tu skupštinu ste dobili pozive ili idete onako slobodno?[huh]
Svi dioničari su pozvani na skupštinu pozivom na izvanrednu sjednicu 25.01.2008 objavljenim u NN.
Jedna dionica je jedan glas.
Barbosa: ” Ako neko ide iz Zagreba može mene pokupiti u Jastrebarskom pa ćemo podjeliti troškove ” Ja ću vjerojatno sredinom tjedna na poslovni put u Dalmaciju pa ću ostati dolje do skupštine. Gogo, jel ti možeš skupit Barbosu?
nažalost ne..ja sam u Splitu.
Ako bude dobre volje, mogli bi forumasi koji prisustvuju odmah poslje sjednice siknuti info na forum ili nazvati nekog da to napravi (dobrovoljno se javljam). Pa da se zna kako je proslo ili ako slucajno dodje do neke nepredvidjene situacije da mi ovdje koji necemo prisustvovati stignemo reagirati…
Ako bude dobre volje, mogli bi forumasi koji prisustvuju odmah poslje sjednice siknuti info na forum ili nazvati nekog da to napravi (dobrovoljno se javljam). Pa da se zna kako je proslo ili ako slucajno dodje do neke nepredvidjene situacije da mi ovdje koji necemo prisustvovati stignemo reagirati…
Neće ti to puno pomoći..cijena će se već korigirati idući dan nakon isteka roka za posjedovanje dionica Luke Ploče u dokapitalizaciji.
Stavit ćemo neku skrivenu kameru dolje tako da sve možete pratiti uživo.. [wink]
k/p 62 kom / 843 kom
12.24 h