Linić nije uspio posuditi traženi iznos

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić nije uspio posuditi traženi iznos

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ako se ne varam samo od Pavića je mogao skupiti 6000 mil. Kn i ne bi bilo potrebe za zaduživanjem za jedno duže vrijeme!
[emo_zacudjen]

“Iako je u planu bilo izdanje 600 milijuna kuna te 10 milijuna eura vrijednih trezorskih zapisa, Ministarstvo financija je, zbog nedostatka interesa, uspjelo izdati 571 milijuna kuna i dva milijuna eura.”

ma nije moguće da nema interesa? ja sma mislio da ulagači stoje u redu tko će im prije dati pare???
najbolje da zakonom propišu da građani beskamatno daju pola plaće za kreditiranje njihove vlasti na rok od 100 godina, a vlada će im kao garanciju dati svoju časnu riječ

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

Zaduzivati se ne moze beskonacno, i doci ce dan kada bitko vise nece htjeti ni trezorce ni obveznice. nema reformi, nema rasta, nema nista… ulagaci to vide.

Nema panike, počinje rasprodaja. Investitori znaju da kad bude panika da je kupnja povoljna. Živio kapitalizam i banke!!! :-))

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

baš sam mislio da je samo za zaduživanje sposoban, ali eto nije, nesposoban i za to, još mu jedino idu predstečajne gdje treba spasiti prijatelje, drugove, kumove i oprostiti im što više duga, a proboj pravne osobnosti, ma to smo već zaboravili, slavko će izvršiti proboj u džepove svih građana i namiriti lopovluke politički podobnih poduzetnika, mladi ljudi trebaju razmišljti da li se isplati u Hrvatskoj raditi slijedećih 20 godina za sve ove kretenske parazite

Mislim da bi trebalo zakonom utvrditi koliko se političari smiju zadužiti. Kada bi se na referendumu pitalo ljude da li odobravaju zaduženje od xy milijardi eura za izgradnju neke elektrane, xy milijardi za navodnjavanje Slavonije itd, tada bi se i sredstva morala namjenski koristiti. Ovako se samo zadužuju kako bi plaćali svoje dubioze i kupovali glasove a budućnost Hrvatske je ovim orjunašima ionako najnevažnija stvar na svijetu.


Mislim da bi trebalo zakonom utvrditi koliko se političari smiju zadužiti. Kada bi se na referendumu pitalo ljude da li odobravaju zaduženje od xy milijardi eura za izgradnju neke elektrane, xy milijardi za navodnjavanje Slavonije itd,

referendum bi značio čistu demokraciju, a ova vlada to ne želi… uručeno im je 700.000 potpisa za referendum, tj. skoro duplo od propisanog, a SDP sad na sve načine nastoji minirati taj referendum jer valjda smatra da je narod preglup da bi sam odlučivao o bilo čemu [emo_palacd]

Ceka se kad ce Linic proglasit game over.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


Ceka se kad ce Linic proglasit game over.

necemo dugo cekati, nazalost.

Ako ništa čini mi se da jedino ovaj frajer i nešto radi,neka su mu ideje ravne samoubojstvu ali barem griješi što znači i da nešto radi!!!Slavkec ja sam uz tebe!

[url="https://www.vecernji.hr/lifestyle/najam-jahti-u-hrvatskoj-s-miomare-yachting-1211295"]vecernji.hr[/url]

New Report

Close