… najbolje da HANFI upit za blokadom pošaljem ja, pa nek se HEP lijepo očituje koliko je kupnja KSST tj. investicija u KSST putem ZSE sigurna tj. isplativa….
da se tebi netko očituje je li kupnja KSST isplativa ili ne?!? i to HEP da ti se očituje?!?!
pa kako si ti uopće zalutao na burzu?!?!
[/quote]
Kolega Pero, znate Vi li opće isčitavati figurativne primjere itd. … šalje se upit ZSE da se HFP, a radi kontradiktornih nagađanja ovdje itd. te zbog sve opće investicijske javnosti izjasni dali HFP već ima ili nema potencijalnog kupca po traženoj cijeno od 7.000 Kn… te dali HFP samo nagađa da će netko biti sprema platit 7000 Kn… te što HFP kani naparavit, ako ne bude kupca u 1. krugu…
Lp
… najbolje da HANFI upit za blokadom pošaljem ja, pa nek se HEP lijepo očituje koliko je kupnja KSST tj. investicija u KSST putem ZSE sigurna tj. isplativa….
da se tebi netko očituje je li kupnja KSST isplativa ili ne?!? i to HEP da ti se očituje?!?!
pa kako si ti uopće zalutao na burzu?!?!
[/quote]
Hahahahah! [lol] Nevjerovatno!
kupnja se diže gore, sprema se preskakanje 4000 kn?
Ekipa moja, pogledajte stare postove što se događalo kad sam najavio odbrojavanje… E pa uskoro opet.
I da si prestanite međusobno utrpavati po par dionica već bi smo davno dogovorno bili na 10.000 bez obzira koliko hfp traži. Pravi primjer kako nas sitni interesi pojedinaca drže dolje.
Ovako playboj danas ima 3K plus a matrix minus a sutra obrnuto. Jer free float je mali i baš o nama s foruma ovisi cijena na burzi.
Pa razmislite jeli želite da vam dionica vrijedi duplo više ili duplo manje prije nego se odlučite na ask dok još nema niti službene objave natječaja…
Opet se potrošile dionice s prodaje. Još kad se to poklopi s dobrim vijestima sutra… Bit će u petak veselo.
Išli smo s 2 na 4 pa se stabilizirali na 3. Drugi put smo išli s 3 na 5 pa se stabilizirali na 4. Ne bi me iznenadilo da sa sljedećom pozitivnom vijesti odemo na 6 pa se stabiliziramo na 5.
Na žalost, izgleda da se prodaja na 4000 kn iscrpila. Ili griješim? Ajde dajte još po 4000 kn ako se kome žuri van, šteta da čučim na kupnji bez veze [pray]
Opet se potrošile dionice s prodaje. Još kad se to poklopi s dobrim vijestima sutra… Bit će u petak veselo.
Išli smo s 2 na 4 pa se stabilizirali na 3. Drugi put smo išli s 3 na 5 pa se stabilizirali na 4. Ne bi me iznenadilo da sa sljedećom pozitivnom vijesti odemo na 6 pa se stabiliziramo na 5.
Slijedeći put kad poleti, nema vraćanja!
Slijedeći put kad poleti, nema vraćanja!
[/quote]
Postoje dva smijera u kojima može poletiti, ja se isto slažem sa vama kada idući put poleti da više nema vraćanja.
Na tvoju žalost upitnik, ne u tom smjeru, ali ako ti je tako lakše!? Nikako ne mogu razumijeti nekoga tko se veseli padu tuđe dionice, ono u smislu, jesam li vam rekao, ja sam jako pametan! Hm, da jesi nebi bio upitnik, već uskličnik!
Na tvoju žalost upitnik, ne u tom smjeru, ali ako ti je tako lakše!? Nikako ne mogu razumijeti nekoga tko se veseli padu tuđe dionice, ono u smislu, jesam li vam rekao, ja sam jako pametan! Hm, da jesi nebi bio upitnik, već uskličnik!
hihihi, ova ti je dobra
mada se ne slažem da će službena objava natječaja od strane hfp-a imati utjecaj na cijenu
Heheh, pazi kupaca kako se motaju oko 4000 kn, kao mačka oko vruče kaše! Ono, probali bi, a strah ih je da im netko ne prospe, hahah! Idemo sada opet iz početka! Nitko nije htio po 4000, a brzo će opet svi htjeti po 5000 kn! Da, to je burza!