fora je sto iznad 4 k ima kupnje ko u prici..
Mozda je netko nesto doznao, jer ovog na 4 k ubiše u sekundi [rolleyes]
Normalno da je – doznao je isto što i mi svi prije dvije i po godine … Jedino se cijena u medjuvremenu izmijenila – umjesto 2500, pa 5500 biti ce 7000.
Eto, ma big deal .. zaradila raja a stanove, par njih za vile i to je to … Idemo dalje , treba poceti kolektivno razmišljati o novom "KSST"-u ovih mjeseci do prodaje…
Mozda Pounje hi hi hi …
Ili .. recimo – ne znam. Ma nema toga vise, ovo jednom bilo i nikad više…
KSST – THE BIGGEST FUN ON ZSE EVER .. AND WHERE IS FUN THERE IS PLEJBOJ AS WELL…
Just passed my first 1/2 million … Hey, millioners from TOP 10 – I gonna pass you in 5 years like fu—in flies … Cause my progress is 300 % per month
[lol] [lol]
fora je sto iznad 4 k ima kupnje ko u prici..
Mozda je netko nesto doznao, jer ovog na 4 k ubiše u sekundi [rolleyes]
nije OVOG nego OVE
puno je tu špekulanata bilo
neki su se prije otvaranja i makli, jer je danima stajalo preko 250 komada
isto tako su se neki makli i sa 5000
ja ne znam niti jednu firmu u državi koja je do sada kupljena i privatizirana po tržišnoj cijeni, a ne znam nit jednu firmu koja je kupljena u prvom krugu natječaja po početnoj cijeni a da je ta bila iole približna tržišnoj. dakle ako ksst odu po 7000 kn bit će unikatni pioniri.
Plejboj platim ti da ne pišeš…OK?
Plati pice radje [wink]
KOSTOLANY KAZE KADA JE NESTO SIGURNO TREBA SE KLADITI NA VELIKE NOVCE …
A PRODAJE DO 5000 SVE MANJE …
Eto, ja napisao svoje, odnosno Kostolanyevo, a sad , valjda covjek nesto zna …
Ja nažalost nemam više prebite kune slobodne, svu sam INDG istresao u ovo čudo proteklih tjedana [wink]
Gale – vrati ljudima nalog na 520, sto si ljubomoran sto je ovdje tako dobra zabava, a zaboravili te pozvati, mislili "ma piše čoek javnu ponudu, ne valja ga sad smetati" … [lol] [wink] [proud]
ako netko kupi na natječaju KSST po tih 7000 kn po dionici, je li u obvezi javne ponude po toj cijeni za sve ostale dioničare?
Pa mogao si odlično zaraditi ali i odlično popušiti ko na TNSA i KMBJ, HOMSu, VISu, JTMN……..
Ali na Pounje još stigneš [thumbsup]
ako netko kupi na natječaju KSST po tih 7000 kn po dionici, je li u obvezi javne ponude po toj cijeni za sve ostale dioničare?
Naravno , da.
jel se to netko igra da ne ode u blokadu pa da danas skupi sto se moze ili stvarno ima toliko trejdera zadovoljnih burekom?
Ekipa recite vi meni, dolazite li na skupštinu da malo proslavimo!? [smiley]
Ekipa recite vi meni, dolazite li na skupštinu da malo proslavimo!? [smiley]
Di i kada , ovo zaslužuje janjetinu na Boraji.
Evo nam i pauze do 13 sati.
Ovo cepa li ga cepa..
ATH ATH
taman si stignem otići do Peveca po novu veš mašinu [thumbsup]