Kontrolori HRT-a popisivat će sva računala radi pretplate

Naslovnica Forum Komentari članaka Kontrolori HRT-a popisivat će sva računala radi pretplate

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa bar bi ih Erste mogao odvesti i do ustavnog suda.. pogotovo za računala.. i nisam poznavatelj dotičnih zakona, ali sumnjam da ova ekipa ima pravo ulaziti gdje hoće i njuškati kako im se prohtije. Šta su oni Gestapo neki?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Dakle poruka je: Snađi se druže!
… kako to zvuči poznato … ili ne?

plan preustroja HRT na način da če 1 program biti državni program sa vjstima, reg. događanjima i obrazovnim informacijama i financiran iz proraćuna glavnog šefa imenuje vlad jer ga i plača iz proračuna za koji je odgovorna (država ima državni program za informiranje javnosti itd.)
2 program sport zabava i sve drugo isto če biti državni program ali če se morati sam financirati iz svog poslovanja i podlježe svim tržišnim parametrima kao i sve druge medijske TV kuće, šefa se bira na javnom natječaju i odrovara za poslovanje kao i svi drugi, prihod u državni proraćun (kolko novca toliko muzike a rješit če se i mnoge anomalije vezane na ovakav način financiranja HRT i sveg drugok što se oko njega dešava)
normalno ukida se predplata jer gledatelji imaju pravo izbora, dokida se neprimjeran i teško prihvatljiv namet
sve ostalo, tehnićki-prostorni itd. slobodni resursi HRT na tržište u najam koncesiju itd. sredstva u proračun

cijela pretplata kao porez na TV ili radijo mi je šuga. a tek ovo s računalima … nevjerojatno.

TunaSalad, 03.03.2011. u 22:59
svatko tko ima u vlasništvu ili posjedu radijski i televizijski prijamnik odnosno drugi uređaj za prijam radijskog ili audiovizualnog programa na području Republike Hrvatske koje je pokriveno prijenosnim signalom, dužan je HRT-u plaćati mjesečnu pristojbu

jel to misle brojat računala sa TV karticama ili sva računala po firmama? jel gledanje npr. youtube-a spada pod prijem audiovizualnog programa? ma užas.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Pa bolje da plaćamo po količini utičnica … ček, pa i tu bi se moglo varati, pa u jednu utičnicu uštekati 5 uređaja od kojih svaki barem zuji, ako već ne daje sliku….. Zakon k’o da ga je HDZ donosio – nejasan, fleksibilan, pravi zakon za pravnu državu…
Naravno, firme ostvaruju gomilu prava ako imaju radio u automobilu. Ne služi to za praćenje stanja na cestama. Treba alarmirati ZAMP, ali bi i HAK mogao tu omastiti brk.

Gospoda kontrolori će iz mog ureda izaći puno brže nego što su ušli. Biti će lijepo zamoljeni, a ukoliko ne budu brzi biti će izgurani malo grubljim metodama.
Ne mogu vas više nikoga vući na svojim leđima.
Gospodo iz javnog sektora počnite raditi svoj posao i zarađivati pare na vlastitom znoju.
Na ovakve glupe i idiotske pokušaje (jer i dalje im se ne radi) možemo od sada odgovarati jedino svim oblicima građanskog neposluha. To ću uredno i raditi.

došao mi papčina prije godinu dana. zzzzzzvvvvrrrr……zzzzzzvvvvrrrrr. čujem zvonce na vratima. otvorim, dobar dan izvolite.on meni: došo sam u kontrolu.imate li televizor. ni dobar dan da kaže. ja njemu: hvala lijepa,nisam zainteresiran, doviđenja i zatvorim vrata.


Pa bolje da plaćamo po količini utičnica … ček, pa i tu bi se moglo varati, pa u jednu utičnicu uštekati 5 uređaja od kojih svaki barem zuji, ako već ne daje sliku….. Zakon k’o da ga je HDZ donosio – nejasan, fleksibilan, pravi zakon za pravnu državu…
Naravno, firme ostvaruju gomilu prava ako imaju radio u automobilu. Ne služi to za praćenje stanja na cestama. Treba alarmirati ZAMP, ali bi i HAK mogao tu omastiti brk.

ne ne trebamo plaćati po duljini kabelske instalacije u kući jer uvik moš dodat još koju utičnicu. sarc

Ma treba napraviti golemi web forum u kojem će se JAVNO KONTINUIRANO pratiti gledanost emisija , popularnost urednika i voditelja, poseban HLO index uvlačenja u šupak trenutnom režimu itd.

Njih treba maximalno bojkotirati jer se u ovom sranju barem može bez dodatnog ispiranja mozga

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Neka dođu kod nas u tvrtku… gubitnički managment Dioki-ja nikom ništa neplaća već godinama!

Neka se pojave famozni kontrolori kod nas na žitnjaku, mi radnici opremljeni smo s cipelama s čeličnim kapicama, da im ‘popišemo’ jaja za amputaciju…

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Država bi morala napraviti generalnu reviziju zakona i usklađivanje sa ustavnošću prvenstveno da sama sebe upristoji.

I onda se pitaju zašto nam firme propadaju.. HTV ako želi pretplatu neka kodiraju programe, ima i drugih kanala koji imaju bolji program i bez pretplate su. Bilo bi red da se konačno uvede malo reda u zakone o medijima i da ih se provodi jednako za sve.

New Report

Close