radi li vam PBZ Investor mene ne pušta unutra [sad]
Radi bez problema, stalno zelen, kad nitko ne trguje.
wiking:
”
promet ne da je mizeran nego je grozan cca 25 milja do 12.30h[shocked]
”
To je po meni vrlo dobar znak.[smiley]
Po meni je to pocetak A1
Bare: ” wiking: ” promet ne da je mizeran nego je grozan cca 25 milja do 12.30h[shocked] ” To je po meni vrlo dobar znak.[smiley] ” Po meni je to pocetak A1
prema onoj ” orahovoj ljusci ” koju si neki dan postao mora da je tako….
Alien: ” Bare: ” wiking: ” promet ne da je mizeran nego je grozan cca 25 milja do 12.30h[shocked] ” To je po meni vrlo dobar znak.[smiley] ” Po meni je to pocetak A1 ”
Samo kolika je ta orahova ljuska, čini mi se veličine Zemlje. Imam dojam da stalno idemo ravno
U koliko sati da držimo gaće (ili da ih opet skidamo), molim za prethodno upozorenje jer sam upravo kupio nove gaće pa ne želim opet ostati bez njih kad nas krenu jeb.ti. Hvala![lol]
krenuo je novi napad prema gore. ako se probijemo preko 4480 u iducih do pola sata mozda dan docekamo iznad 4500
pilar
ps znam da ako iko ovo cita vjerojatno cita prekasno, al eto dobre su vijesti
nema stranaca, olako smo ih pustili, treba uvesti zakon da nemogu stranci izići iz dionica dok mi ne prodamo[lol] [lol] njima.
Poštovani,
Bez obzira je li riječ o insajderskim informacijama u vašem osvrtu na gosp. Čovića i Plivu ili ne, nadam se da vam je jasno da ipak taj post ne mogu pustiti na temi.
Srdačan pozdrav!
Sonniboy:
”
Alien: ” Bare: ” wiking: ” promet ne da je mizeran nego je grozan cca 25 milja do 12.30h[shocked] ” To je po meni vrlo dobar znak.[smiley] ” Po meni je to pocetak A1 ”
”
Samo kolika je ta orahova ljuska, čini mi se veličine Zemlje. Imam dojam da stalno idemo ravno
Pokušavao sam naći “orahovu ljusku” od jučer, ali ko da je nestala. Može još jednom, molim lijepo.
Ne sumnjam ja u utemeljenost vaše izjave, ali to bi se vrlo lako moglo shvatiti kao kleveta, bez obzira od koga potekla.