Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moze netko nabacit CROBEX/promet. Hvala.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

-0,57 % 4.691,75
61.8 mil + 5.15 mil (ATM)

p.s. ja danas +1,26 zahvaljujući LKPC. Novi ATH.

No respect

CROBEX -0.57 4 691.75

Današnjem volumenu trgovanja pridonio je i ponosni vlasnik jedne ZDNK dionice…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Današnjem volumenu trgovanja pridonio je i ponosni vlasnik jedne ZDNK dionice…

istina ..
a bome najveći gubitnik dana je TDR , pad cijene 85% na prometu od čak 625 kuna … što je to sa Tdr-om ?? raspala se firma ?

krpa: ” Današnjem volumenu trgovanja pridonio je i ponosni vlasnik jedne ZDNK dionice…” istina .. a bome najveći gubitnik dana je TDR , pad cijene 85% na prometu od čak 625 kuna … što je to sa Tdr-om ?? raspala se firma ?

Napravili su akciju košulja jer im hitno treba lova za HT,a rođo koji je to kupio na veliko,nije im platio,jer je rak oda on mora u HT…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Napravili su akciju košulja jer im hitno treba lova za HT,a rođo koji je to kupio na veliko,nije im platio,jer je rak oda on mora u HT…[smiley2]

TDR, DTR…

No respect

Ove dvije trgovine, ZDNK i DTR, dobar su pokazatelj događanja na burzi do kraja idućeg tjedna.
Ako je ovaj danas prodao DTR zbog HT-a, onda na njemu mora zaraditi 800%!!!!, da se vrati na nulu[smiley10]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

_Mrzljak_: ” krpa: ” Današnjem volumenu trgovanja pridonio je i ponosni vlasnik jedne ZDNK dionice…” istina .. a bome najveći gubitnik dana je TDR , pad cijene 85% na prometu od čak 625 kuna … što je to sa Tdr-om ?? raspala se firma ? ” Napravili su akciju košulja jer im hitno treba lova za HT,a rođo koji je to kupio na veliko,nije im platio,jer je rak oda on mora u HT…[smiley2]

ja sam kupio jednu košulju za jednu svadbu i vidim odmah se odrazilo na cijenu dionice , pa ko kaže da kod nas nisu dionice povezane sa fundamentima ? …jasno da jesu …

a da svi krenuli u HT … logično .. oni koji su kupili Inu su zaradili … pa znači da će i oni sada sa HT-om .. a to što se još ne zna cijena nema veze ; “biti će to povoljno ” , ” ide to gore buraz , ide 100% “….

Još se lomim …Srbija ili HT??

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Još se lomim …Srbija ili HT??

Koja crna Srbija[smiley9]
Tamo će za koji tjedan tenkovi na ulicu

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

mmstanic: ” Još se lomim …Srbija ili HT?? ” Koja crna Srbija[smiley9] Tamo će za koji tjedan tenkovi na ulicu

Ježim se od ove euforije za HT….. Što se tiče Srbije,na MPC-u se daju zaraditi veliki novci,naravno i izgubiti…

New Report

Close