Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hmir je netko prodao taman za paket Ht+1 kava[smiley2]

LKRI nastavlja za 2 minute, jer su gospoda fino dostavila razloge današnje blokade još jutros.
Znali su što će biti, nadam se i kolege daytraderi.

No respect

sa JDPL fazan: ” Gledam danas trgovanje i sve mi nešto neštima. Lijepo je krenulo. 520. Sve po asku, čini mi se. No muči me jaka kupnja. Slično se nešto događalo kod HDEL-a. Jaka kupnja, ali je nomoš vidjeti. Ne mogu dokučiti koja je igra: da li navlačenje malih, možda se očekuje HYPO da izleti po nižoj cijeni. Ne kužim.” to više nitko ne kuži i svi su oprezni. prodaje je nestalo. no povijest uči da se svakog trena može pojaviti. s druge strane kupnje čini se ima – ak misle prodavati, što ne poklope?

dobar potpis … finsko i elegantno drukanje …

mala brana na 526,00 … vidjet ćemo što će se događati …

I love the Smell of Profits in the Morning

Čemu onakav iskrcaj na LKPC?

Smrdi li to dokap. uskoro?

Hell is Empty and all the Devils are Here

sa JDPL

fazan:

Gledam danas trgovanje i sve mi nešto neštima.
Lijepo je krenulo. 520. Sve po asku, čini mi se.

No muči me jaka kupnja. Slično se nešto događalo kod HDEL-a. Jaka kupnja, ali je nomoš vidjeti. Ne mogu dokučiti koja je igra: da li navlačenje malih, možda se očekuje HYPO da izleti po nižoj cijeni. Ne kužim.”

to više nitko ne kuži i svi su oprezni. prodaje je nestalo. no povijest uči da se svakog trena može pojaviti.
s druge strane kupnje čini se ima – ak misle prodavati, što ne poklope?

Bio je nalog na 505 kn 3.000 kom! Nije to baš tako daleko, ako još uvijek tamo stoji. Ostali već dugo stoje na oko 450-470 kn.

Hmir je netko prodao taman za paket Ht+1 kava[smiley2]

Dobro si to primjetio, kupnja je prodaju sad već tu navukla stvarno nisko a ima pojedinaca koji žele pod svaku cijenu vam. Vrlo dobra prilika za dokup, po meni (HIMR).[smiley7]

U zadnjih 2-3 tjedna netko dobro kupi Konzum po 70.000 kn.A za Ledo da ni ne govorim….
To će biti IPO.

U zadnjih 2-3 tjedna netko dobro kupi Konzum po 70.000 kn.A za Ledo da ni ne govorim…. To će biti IPO.

zaboravio si stavit TNPL….netko kupuje isto na 5800 kn…

evo počelo se nešto događati i na jdkm. ..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Lijepo se danas čisti JDBA, izgleda da če zaista biti objava o dokapitalizaciji ovaj tjedan[smiley11]

[emo_cool]

ovo je odraz tržišta na članak da će se ne ht-u zaradit 100%…velka večina današnjih transakcija su mali ulagači koji misle da će s ht-om u kratko vrijeme pokrit minuse.

i ja sam nekad bio mladi ulagač pa znam kako mladi investiori razmišljaju…

ali može se reči da je svaki dan ipo na burzi…

Malo novosti za podcijenjeni ADPL[smiley2]http://www.jutarnji.hr/auto_moto/auto_vijesti/clanak/art-2007,9,11,ad_plastik,89588.jl

New Report

Close