delux, a zašto si upro iz sve snage da ljudi kupuju ovu dionicu? svaki drugi post tu je tvoj.
kad netko pokuša dati naznaku da postoji i nešto negativno, brzo se uzbudiš… to ti nije dobro.
mislim, dionica je ok, ali ipak… reci nam u čemu je stvar, zašto je to tebi tako važno? [smiley]
delux, a zašto si upro iz sve snage da ljudi kupuju ovu dionicu? svaki drugi post tu je tvoj.
kad netko pokuša dati naznaku da postoji i nešto negativno, brzo se uzbudiš… to ti nije dobro.
mislim, dionica je ok, ali ipak… reci nam u čemu je stvar, zašto je to tebi tako važno? [smiley]
pump and dump
kolko sam ja shvatio emotivno je vezan za ovu dionicu……..kod ove dionice u nazivu je riječ distribucija…..valda zato…..kolko sam u zadnje vrijeme cito …steko sam dojam da je cesto distribuira kako forumasima tako i samom sebi koji puta
pofuk
– električni.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
kolegice nisam pitao vas nego deluxa, on očito nema pojma pa je pustio vas da odgovorite mjesto njega.
vi imate pojma još manje.
[/quote]
a zasto me onda pitate kolega, kad mislite da ja ne znam
Zelim da ljudi izgube i da im ja uvaljam svoje dionice..to je razlog, mene veseli tudji gubitak i nesreca [thumbsup]
Ja sam u biti đavo, pa zato i volim ljude varati
– električni.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
kolegice nisam pitao vas nego deluxa, on očito nema pojma pa je pustio vas da odgovorite mjesto njega.
vi imate pojma još manje.
[/quote]
a zasto me onda pitate kolega, kad mislite da ja ne znam
[/quote]
kolega, pobrkali ste logički slijed
vi ste izjavili
ja pitam
vi ne odgovarate
ja zaključujem
moje pitanje nije bilo retoričko, već konkretno
evo pitam vas ponovo, ako znate, kakav laboratorij?
sunseekers
VN laboratorij za ispitivanje energetskih transformatora
sunseekers
VN laboratorij za ispitivanje energetskih transformatora
KODT bi trebao napraviti laboratorij za distributivne transformatore,za energetske imamo drugu firmu… Lp
KODT bi trebao napraviti laboratorij za distributivne transformatore,za energetske imamo drugu firmu… Lp
[/quote]
Ne kolega ili kolegice
u krivu ste..
procitajte u izvjescu sve lijepo pise
[/quote]
Ne kolega ili kolegice
u krivu ste..
procitajte u izvjescu sve lijepo pise
[/quote]
Smetnuo sam s uma , rade laboratorij za manje jedinice…sory Lp
Pa tko to skuplja na toj cijeni ?
Strpljenja i biti će toga po hiljku jako puno.
ja kolega skupljam…meni dobro sve i po hiljklu i po hiljku150