Kolika je dividenda bila lani? U nominalnom iznosu ove godine mi je suma 50% veca ali se ne sjecam koliko sam dionica dokupio?
89kn je bila, ali je isplaćivano 50% dobiti, ove godine zbog "krize" isplaćuju 40%
a kolko je to?
89kn je bila, ali je isplaćivano 50% dobiti, ove godine zbog "krize" isplaćuju 40%
a kolko je to?
[/quote]
94,41kn gotovan [rolleyes]
a kolko je to?
[/quote]
[/quote]
Hvala Đemso, ko bi to sve računo.. [smiley] A kad je D dan?
a kolko je to?
[/quote]
[/quote]
Hvala Đemso, ko bi to sve računo.. [smiley] A kad je D dan?
[/quote]
DAN-D 06.06.1944
a još bolje kupio liburniu i varteks – po kolko ono golube? [lol]
Drago mi je da se čudna beba probudila iz kontrolirane kome i to još dobre volje [thumbsup] Eto ,par miljončeka dobiti na ovoj kroničnoj nelikviduši čuda stvara [lol] Vidim da te ima na svim temama nebi li nadoknadio vrijeme izgubljeno padom u komu nakon katastrofičnog pada KODT na svega 950kn.
Izvješče izašlo,rezultati solidni,dividenda određena….znači stekli se svi uvjeti za novi zaron.. [proud]
bude i LRH dala dividendu – NIKAD [undecid]
Vipy što znaš o altmanovom zbrojnom pokazatelju financijske nesigurnosti ?Ja sad učim za brokerski i investicijski i prvi put sam se susreo s tim,da li to išta vrijedi jel ga ti koristiš?Inače da nisam skroz off topic za kodt je ispao cca z= 2.54(malo sam zaokruživao brojke) a ovako se tumaći z < 1-financijske teškoće ,z =1-3- to je siva zona (tu spada kodt),z > 3 stabilno poslovanje
bude i LRH dala dividendu – NIKAD [undecid]
E moj vipy,eto LRH upravo isplatio dividendu,nešto veču od KODT [tongue]