Da, ne smije…to bi bio prvi dokap koji je isao na stetu postojecijlh dionicara.
Pavic i Jutarnjem. Njje rekao nista znacajno niti nesto sto vec ne znamo.
Postoji sudska praksa. Ne može se dokapitalizirati firma značajno ispod vrijednosti ili cijene. I naravno mora se skupštinskom odlukom odobriti odnosno zapriječiti pravo prvenstva postojećih.
Prvi i najpoznatiji slucaj koji mi pada napamet je dokapitalizacija Hotela Zadar.
Netko se izgleda ovih dana bori rukama i nogama za pad. Ajde bit će sutra crvenila ne brini toliko. Znaš da su isprepadani uloviti će se nešto. Sve će biti dobro.
Jutarnji:
Mislim da su šanse da Tankerska radi ista sa JDPL minimalne. Poslije otkupa dionica TPNG i akvizicije TUHO tesko da oni imaju neke ambicije oko JDPL. Ja tu vidim prije svega interes od stranih kompanija i partnera.
Nije nikakva borba. Izaslo izvjesce pa je red da ga se iskomentira. Nije do mene sto je izvjesce lose.
.
Evo i strani brodari danas rone, bit ce sutra zanimljivo trgovanje, ali kazem, ne brini, necu kupovati JDPL, sve prepustam tebi i pajdi.
Pa nije ni Pavić lud nabijati si cijenu. Viđen je u prostorijama jdpl sigurno je onako usput svratio. Normalan managerski odgovor na novinarski upit. Godinama im je jdpl želja.
Hvala na brizi i pomoći od cijele zajednice, takvog dobrotvora odavno nismo vidjeli. Pajdo? 😀😀😀😀
Koji je savjet da sad onda prodaju ili ne prodaju brodare općenito🙃, nakon najgoreg iza nas najbolje im je sada onda prodati zar ne? 😀😀😀
Druskane moj do cega si dosao da komentiras dnevne padove.
Ne bi ti ovdje pisao da tebe ova dionica ne interesira.
Iskreno sam te pitao na koja razinu bih usao.