Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, ne smije…to bi bio prvi dokap koji je isao na stetu postojecijlh dionicara.

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

Pavic i Jutarnjem. Njje rekao nista znacajno niti nesto sto vec ne znamo.

Ne da mi opet staviti prilog.

Postoji sudska praksa. Ne može se dokapitalizirati firma značajno ispod vrijednosti ili cijene. I naravno mora se skupštinskom odlukom odobriti odnosno zapriječiti pravo prvenstva postojećih.

Prvi i najpoznatiji slucaj koji mi pada napamet je dokapitalizacija Hotela Zadar.

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/4-kantuna/prodajom-novih-dionica-vecinski-vlasnik-hotela-zadar-milan-miletic-utrzio-14-milijuna-672-tisuce-kuna-610919

Netko se izgleda ovih dana bori rukama i nogama za pad. Ajde bit će sutra crvenila ne brini toliko. Znaš da su isprepadani uloviti će se nešto. Sve će biti dobro.

Jutarnji:

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Mislim da su šanse da Tankerska radi ista sa JDPL minimalne. Poslije otkupa dionica TPNG i akvizicije TUHO tesko da oni imaju neke ambicije oko JDPL. Ja tu vidim prije svega interes od stranih kompanija i partnera.

@Babaluji

Nije nikakva borba. Izaslo izvjesce pa je red da ga se iskomentira. Nije do mene sto je izvjesce lose.

.

Evo i strani brodari danas rone, bit ce sutra zanimljivo trgovanje, ali kazem, ne brini, necu kupovati JDPL, sve prepustam tebi i pajdi.

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Pa nije ni Pavić lud nabijati si cijenu. Viđen je u prostorijama jdpl sigurno je onako usput svratio. Normalan managerski odgovor na novinarski upit. Godinama im je jdpl želja.

Hvala na brizi i pomoći od cijele zajednice, takvog dobrotvora odavno nismo vidjeli. Pajdo? 😀😀😀😀

Koji je savjet da sad onda prodaju ili ne prodaju brodare općenito🙃, nakon najgoreg iza nas najbolje im je sada onda prodati zar ne? 😀😀😀

@mitkko

Druskane moj do cega si dosao da komentiras dnevne padove.

Ne bi ti ovdje pisao da tebe ova dionica ne interesira.

Iskreno sam te pitao na koja razinu bih usao.

Neka vas momci, imam drugog posla.

New Report

Close