Ugovor za brod Split je dugorocni mada i Solin radi na istom poslu.
https://www.jadroplov.com/hr/novosti/jadroplov-zapocine-prijevoz-starog-zeljeza-za-tursku
Kina se otvorila.
Ne znam puno o JDPL pa neću pričati.
Ako su ugovorili dugoročne ugovore u vrijeme visokih vozarina, to je dobro.
Ako netko ima vremena neka napravi analizu odnosno usporedbu Jdpl i ostalih brodara.
Ja sam gotovo siguran da Jdpl trenutno nasa najpodcijnjenija brodarska dionica.
Je li primjećujete manipuliranje s većim nalozima na prodaji, koji vrše pritisak, ali ne namjeravaju prodati niti u ludilu, već samo rade pritisak na cijenu prema dolje, gdje očito kupuju!
Ako se makne ovih nekoliko manipulativnih naloga, zapravo je bid posve prazan.
Pametnom dosta.
Nemoj da zaboravimo da ce zarada od novog LPG uci u 4Q, te i sv.Dujam koji je vozio po 34tis $ iz Ukrajinskih luka.
Mislim da mislis na ask da je posve prazan 😁.
Hvala na ispravku. Brzina nije vrlina! 😁
Najnovija informacija da sv. Dujam ide vozit Ukrajinsko zito(zadnje sto je bilo dogovoreno 34 tis$). I to kratkotrajno cca 2-3 mj, iza toga preuzima najam od Trogira, jer se Trogir pridruzuje Splitu, te potpisat indenticni ugovor sa CIOS-om kao i Split(10mil $godisnje, za 5 god).
Uskoro jos jedan novi LPG.
Deda dobro dela. 👏👏👏
Najnovija informacija da sv. Dujam ide vozit Ukrajinsko zito(zadnje sto je bilo dogovoreno 34 tis$). I to kratkotrajno cca 2-3 mj, iza toga preuzima najam od Trogira, jer se Trogir pridruzuje Splitu, te potpisat indenticni ugovor sa CIOS-om kao i Split(10mil $godisnje, za 5 god).
Uskoro jos jedan novi LPG.
Deda dobro dela. 👏👏👏
Deda rastura, kao u najboljim godinama!
ATPL je mala beba za Dedu!
A i prava prodaja u tragovima.
Kada bi netko navalio na ovu dionicu, najprije bi se razbježali oni veliki prodajni lažnjaci, a prošlo bi onih nekoliko preostalih naloga (tunja samica), koji su zaostali zaboravljeni u moru!
Jadroplovci su postali svjesni vrijednosti, čvrsto se drže pozicije. Rizik donosi profit, staro željezo i ukrajinsko žito uz plin = Q1 dobar a godina 📈🚀