Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Capesize up ~11% Panamax up ~9%

Odštopat će se sve vrlo brzo, nema nekih kolega jer vlak ne čeka nikoga  🚀

bravooooooo ,ajmooo

https://www.seebiz.eu/tvrtke/za-gradnju-elektricnih-brodova-jadrolinije-stiglo-cak-sedam-ponuda/288469

Koliko sam upucen Jadroplov je vec od prosle godine u proceduri.

Da kod nas 3 dana zaredom raste to bi bilo previše…

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Izvjesce ce bit u utorak.

Sve sto vam mogu reci je da će biti min 12mil$ dobiti, a mozda i vise😁. To je vise nego dobro.

Trend je dobar, te Supramaxi dobro rastu, i ocekuje se da ova  godina bude dobra za njih.

Mislim da ćemo uskoro uz dobra izvješća gledati jdpl na 20 eurića. Staro željezo i plin donose kontinuitet i dobru zaradu, ove stare krame će zaraditi za nove brodove. Pomlađivanje flote Lpg brodovima odličan potez.

Ultramax/Supramax

Snažniji tjedan za sektor s dobicima ostvarenim u oba bazena. U Atlantiku je zabilježena bolja aktivnost iz južnog Atlantika je više novih stopa upita koje su porasle iz američkog Zaljeva. Ipak, kontinent je ostao fino uravnotežen s ograničenim svježim mogućnostima za vlasnike. Iz Azije, priljev bržih zahtjeva iz jugoistočne Azije potaknuo je tržište i vidio plovila koja su se tražila sa sjevera da pokriju potražnju. Pokriće razdoblja bilo je vrsta i 63.000 dwt otvorenog Dammama s fiksiranjem četiri do šest mjeseci trgovanja na 15.500 USD. Bilo je govora o otvorenom Mediteranu od 63.000 dwt za jednu godinu s ponovnim isporukom u Atlantiku po cijeni od 15.000 dolara.Iz Zaljeva SAD-a 63.000 dwt je fiksiran za isporuku petrol koksa na Dalekom istoku na oko 20.000 dolara. Dalje prema jugu, 56.000 dwt fiksne dostave NC Južna Amerika za transatlantski promet po cijeni od 13.000 USD. Azija je vidjela 58, 000 dwt otvorena Malezija popravlja putovanje preko Indonezije do Kine za 16.500 dolara. Dalje na sjeveru, čula se fiksna isporuka od 63.000 dwt za sjevernu Kinu za putovanje preko Indonezije za ponovnu isporuku u jugoistočnoj Aziji u gornjem 12.000 USD.

Moze li mi neko reći kolika je dobit bila u 2021 ,koliko se očekuje ove godine

Može li mi netko reći dobitne brojeve na lotu? Sinek dragi sam si napravi izračun a za 2021. si otvori izvješće pa malo pročitaj, par klikova i eto ga. Nemam ništa protiv pitanja, ali to tako ne ide…

Upravo da ne kopam tatek ako znaš napisi ako ne nemoj,nemoj mudrovati (bez ljutnje)

Jadroplov je prosle godine ima dobit od 40 mil kuna od vozarina i ove godine nek bude tako odmah potpisujem ,sve više od toga je bingo na ovakvu cijenu vozarina

@spalato33

Jadroplov je 2021g imao 40mil kn.

A 2022g sa 3Q je dobit 76mil kn.

Znaci da ce 2022g vise od dvostruko premasit 2021g.

New Report

Close