Citam sta sam gore napisao… ko da sam pijan pisao, pa da se ispravim.
.
60% sufinanciranja bi znacilo 100 kn bespovratno po dionici, a 90% sufinanciranja 150 kn po dionici.
.
Danasnji NAV je oko 240 kn po dionici.
Naletio sam na neki interview sa Pavlovicem na tv, napravit ce posao izgleda sa ovim jadroplovom da ga više prestanemo zvati jadnoplov. Mogla bi biti ovo jedna dobra priča na kraju, ovi izleti u LPG i feribot na baterije jos bespovratno top priča. Lova kapi na starim kramama dok pristizu novi brodovi.
Trajekt na baterije? Nitko ozbiljniji nije ozbiljnije ušao u to nego Jadroplov? Ja mislim da olako troše period dobrih vozarina koje neće trajat vječno
Sve je izmišljeno samo treba modele prilagoditi Jadranu i uvjetima, napraviti testiranja i sastaviti u jednom od škverova. Lova ide iz fondova, zelena energija Gretin projekt tako da se ne troši ništa. Classicu treba netko da naruci projekt koji vec imaju samo je ovo win win situacija za dobiti lovu iz EU. Jadroplovu je ovdje svejedno ako sve prođe kako treba na dobitku su samo takvome.
https://www.electrive.com/2021/03/02/worlds-largest-electric-ferry-yet-goes-into-service-in-norway/
Trajekt na baterije? Nitko ozbiljniji nije ozbiljnije ušao u to nego Jadroplov? Ja mislim da olako troše period dobrih vozarina koje neće trajat vječno
Dobit ce bespovratno 250 milijuna kn i ti tvrdis kako je to neozbiljan potez? Cijela trzisna kapitalizacija firme danas nije ni pola tog iznosa (oko 110 milijuna).
.
Sto se mene tice podrzao bih ih i da se sutra odluce poceti baviti tovom junadi ako ce im to netko gotovo u cijelosti financirati, prica ce biti profitabilna i dugorocno odrziva, a sto ce meni kao dionicaru to utrostruciti vrijednost mog ulaganja.
.
Kako netko moze imati nesto protiv toga? Ponavljam, novce za to dobivaju prakticki za dzabe.
.
Kako to “olako trose period dobrih vozarina”, koje uz to “neće trajat vječno”?
Dionica je bolesno podcijenjena tu nema spora da se razumijemo, ali ja nemam niti sam imao ikad povjerenje u vodstva i vizionarstva u ovoj tvrtci
31 000$ dnevne vozarine, novi LPG brod kupljen, napravljen i zarađuje kroz 10tak dana, ove ostale krame voze staro željezo po top uvjetima. Boli me briga tko vodi kompaniju kad vidim ove rezultate, oni prije su bili kao bolji pa su mislili to mudro odigrat. Ja sam isto za to da se bave i tovom junadi ako mlate pare na tome. Hm možda uzmu brod stočar pa peijevoz stoke, ima smisla i to 🤔🤔😉😉
Fino, cak su dobili i jako dobru kamatu, svega 4,15% i to fiksno.
https://www.morski.hr/jadroplov-od-hrvatskih-brodogradilista-narucuje-brod-za-prijevoz-putnika/
Evo malo i morski piše o feribotu
Do 68kn na bidu cca 500tis kn. Hoce li napokon i Jdpl rasti na vecim prometima.
Zadnji put sam rekao da ima zainteresiranih.