Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Ispit za licencu sestre će morati platiti 700 kn

Naslovnica Forum Komentari članaka Ispit za licencu sestre će morati platiti 700 kn

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Baš me zanima koji odgovor gospođa Dragica Šimunec ima na pitanje što je sa onima koji su išli redovito na predavanja i sakupljali svoje bodove ali im ti isti bodovi još uvijek nisu upisani zaa prošlu godinu. Ovdje govorim o djelatnicima kninske bolnice Hrvatski ponos,naime velikoj većini djelatnika uopće nisu upisani bodovi za prošlu godinu, u nekoliko navrata smo zvali komoru i žalili se na taj problem, međutim problem nije rješen, bodovi nisu upisani. Zanima nas tko to neradi svoj dio posla, tko je zaslužan za taj propust? Kad bi nam trebalo naplatiti tih 700 kuna i oduzeti ih našoj djeci onda sustav nebi zakazao, na vrijeme bi nam skinuli taj iznos…

Gđa Šimunec priča nebuloze1 Ja sam bila na ispitu, ispit je poniženje za sestre i što je naj važnije nije nikakovo stručno usavršavanje. treba pod hitno raspustit komoru jer ne radi svoj posao i krade sestre, ne priznaje sva predavanja i šlampavo vodi dokumentaciju.

Dodala bih samo ovo:novouvedenom edukacijom uvažene dame ja se koristim sve ove godine uredno,ali ništa,AMA BAŠ NIŠTA nisam naučila novo,osim ono što sam sama sebe educirala,učeći kroz rad!!!Najgore je kad vam obaveze i zadatke daje osoba,koja više nema veze s tim,osim što prima plaću i smišlja nebuloze.Bodovi se mogu skupiti u mjestu stanovanja,ali pobogu,ne stanuju svi u mjestu gdje je bolnica!!Velika većina putuje..a troškove snose sami!!Pitala bih dotičnu koliko je ona pacijenata ubila bez te licence..ako ga ikad uopće radila!?SRAMOTA!Kad takve zaključke donosi osoba,koja nas javno predstavlja,onda se ne čudim običnim smrtnicima,kad su nezadovoljni nama…Ali njima opraštamo,riječ je o bolesnicima..o kome je u HKMS-u riječ!?!?
Ako i ima neodgovornih,nije ih sigurno 2000!!Aako ih i jest,onda nije problem u njima..a osim toga daje li g.Šimunec jamstvo na svoj “proizvod”…Znači li to da kad imaš licencu,društvo je osigurano da ga sestra neće “ubiti!!
SRAMOTNA IZJAVA!!

sve komore su ti kao odjeli peglaonica u sustavu praonica svega i svaćega pa i prljavog veša

New Report

Close