INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znaći krenuo je tobogan

Gdje smo mi još od panike dobro se držimo.[emo_smijeh]

@sutra klasika izvješće u 15:55h? Lp

znaći krenuo je tobogan

polako… dok se revizor oglasi…

Izvješće sutra??????

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

15. veljače FI, što je teško pogledat raspored objava u 2013.

@sutra klasika izvješće u 15:55h? Lp

Izvješće??????

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

jel opet došla faza gubitnik dana,jučer danas sutra : ingra,ingra,ingra. Pola rasta se rastopilo(4,95),a i ova druga će polovica ako ne bude vijesti o poslu jer kako upućuju prva 3 kvartala stiže katastrofalno izvješće.

idući tjedan će bit bolje...

jel opet došla faza gubitnik dana,jučer danas sutra : ingra,ingra,ingra. Pola rasta se rastopilo(4,95),a i ova druga će polovica ako ne bude vijesti o poslu jer kako upućuju prva 3 kvartala stiže katastrofalno izvješće.

Bit će 2 kune sasvim ok.

ako uprava ne iskemija neko pozitivno čudo u izvješću, velika je opasnost da uslijedi povratak na 3 kn u kratkom roku

tekst je predmet diskusije bez nagovora na kupnju ili prodaju

vidim ima vas puno koji bi se jeftino nakrcali…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Sve miriše na malo jači odskok

Tko u ovom padu ulovi na 4 može pjevati pjesmice! Ostali će opet mantrati o nižim razinama, slično kao što je bilo i na tri kune, ali dionice će samo gledati i maštati. Sada se veći igrate sa jako oštrim nožem koji je već odavno dodirnuo tlo. Možda očekujete milijardu kuna dobiti na ovoj cijeni ili …..
Izvješće će biti bolje od očekivanog u svakom slučaju!
Lp![emo_smijeh]

New Report

Close