Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

HTV ukida emisiju ‘Poslovni klub’ (objavljeno 04.09.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka HTV ukida emisiju ‘Poslovni klub’ (objavljeno 04.09.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Broj građana koji ulažu u dionice i fondove se povečao za 1000% a Vela ukida Poslovni klub?
Neka u istom terminu daju još koju južnoameričku seriju.

Idioti ukinite sapunice,Shpitzu i ostale idiotarije kojima trujete svijet!
Tko je tu budalu uopće stavio na taj položaj,sve mi se više čini da ova država lagano ide u tri p….. mile materine![smiley16][smiley16][smiley16]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Pa nisu bas aktualni, gledam tamo s tjedan dana zakasnjenja nesto sto sam vec prozivio na burzi. Netko je na ovom forumu rekao nesto tipa: “Bravo, upravo sam vidio drugu osobu koja gleda poslovni klub. Prva je naravno, Djuro Tomljenovic himself”

P.S. Isprika autoru ove bravure sto ga ne navodim uz citat jer se jednostavno ne sjecam…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Hm?!
Komentar na ukidanje Poslovnog kluba?
Nisam neki pratilac.Ali,mislim da je to jedina emisija na HRT
koja,u biti. Jedina govori kakvo nam je gospodarstvo.
I !
Istini na volju,kakav takav pravac ovim bijednim politicarima u kojem
smjeru bi Hrvatska trebala ici!
Stoga!
Sve kaj ima ikakvog smisla… UKINITE sto prije

Jedina emisija na ovoj televiziji koja uz poljoprivrednu emisiju daje jasnu sliku stvarnih problema , mogučnosti i dosega u gospodarstvu u našoj izmučenoj državi. Ova ideja ima samo dva riješenja :
a) ukinuti g. Velu ili
b) ukinuti sve emisije ovoga tipa, nek se narod veseli

JOŠ JEDNA SRAMOTA, PA JEL IMA KRAJA TOME U OVOJ UNIŠTENOJ DRŽAVI…???

Kretenizam! Drugim riječima, ne pašu im Tomljenovićevi komentari na Vladu i stanje u zemlji. Sloboda govora NOT!!!! Toliko o demokratskoj Hrvatskoj. Tako je, uvlačite se Englezima i Amerima. Ma cijeloj EU. Kad je bal, nek je bal. FUJ!
Isto ste pokušali i s “Na rubu znanosti”, ali je krenula peticija i došlo je do neočekivanih izljeva nezadovoljstva od strane nas gledatelja, pa ste zadržali emisiju, samo ste je bacili u termin kada pola ljudi spava. Srećom, tu je You Tube koji sadrži sve emisije tijekom posljednjih godina. Doći će vrijeme kada će i vama goriti pod petama, smradovi!!!

New Report

Close