Zaista ne znam sta se ceka sa donosenjem adekvatnog zakona o MPO u kojem ce se voditi racuna o nama kojima je taj zakon nuzno potreban, a ne donositi zakone koji ce odgovarati (i to sto je jos apsurdnije politicki) nekome tko o tome nema pojma.Zar nismo zasluzili humaniji tretman u bolnicama i klinikama, pri tom mislim na prastaru opremu kojom se sluze nasi lijecnici i koji s obzirom na to postizu izvanredne rezultate.Znate li uopce koliko ima neplodnih parova u lijepoj nasoj?Nikome nije zao platiti koliko treba za postupak MPO, ali svi bismo bili sretniji kada ne bi morali putovati u inozemstvo radi toga.Sam postupak MPO je stresan i mukotrpan (emocionalno i fizicki) sam po sebi i onda kada se obavlja u mjestu u kojem zivis, a kamoli kada moras otici tko zna gdje, pa uz sve brige koje te pritiscu, razmisljati i o smjestaju, putovanju, uspjehu, neuspjehu a pogotovo neuspjehu jer kad ne uspijes duuuugo ti treba da skupis krhotine svoga bica i krenes dalje.Naravno da to ne zna onaj tko to nije prosao i to me ne cudi, ali gospodo pitajte nas ono sto ne znate.Mi smo tu, u vasem susjedstvu, i stalo nam je da zakon o MPO nama bude prihvatljiv!!
Jos kada bi se konacno odlucili uloziti u nase klinike koje se bave reproduktivnom medicinom, pa ako treba otvorili jos koju novu, s obzirom na to kakve strucnjake imamo, vrlo brzo bi nama dolazili iz cijele Europe i ostavljali novce kod nas a ne bi bilo obrnuto.