Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Hrvatska reproduktivna medicina polako pada na europsko začelje (objavljeno 09.03.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatska reproduktivna medicina polako pada na europsko začelje (objavljeno 09.03.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zaista ne znam sta se ceka sa donosenjem adekvatnog zakona o MPO u kojem ce se voditi racuna o nama kojima je taj zakon nuzno potreban, a ne donositi zakone koji ce odgovarati (i to sto je jos apsurdnije politicki) nekome tko o tome nema pojma.Zar nismo zasluzili humaniji tretman u bolnicama i klinikama, pri tom mislim na prastaru opremu kojom se sluze nasi lijecnici i koji s obzirom na to postizu izvanredne rezultate.Znate li uopce koliko ima neplodnih parova u lijepoj nasoj?Nikome nije zao platiti koliko treba za postupak MPO, ali svi bismo bili sretniji kada ne bi morali putovati u inozemstvo radi toga.Sam postupak MPO je stresan i mukotrpan (emocionalno i fizicki) sam po sebi i onda kada se obavlja u mjestu u kojem zivis, a kamoli kada moras otici tko zna gdje, pa uz sve brige koje te pritiscu, razmisljati i o smjestaju, putovanju, uspjehu, neuspjehu a pogotovo neuspjehu jer kad ne uspijes duuuugo ti treba da skupis krhotine svoga bica i krenes dalje.Naravno da to ne zna onaj tko to nije prosao i to me ne cudi, ali gospodo pitajte nas ono sto ne znate.Mi smo tu, u vasem susjedstvu, i stalo nam je da zakon o MPO nama bude prihvatljiv!!
Jos kada bi se konacno odlucili uloziti u nase klinike koje se bave reproduktivnom medicinom, pa ako treba otvorili jos koju novu, s obzirom na to kakve strucnjake imamo, vrlo brzo bi nama dolazili iz cijele Europe i ostavljali novce kod nas a ne bi bilo obrnuto.

[color=blue][i][b]"Ne udarci cekicem, ples vode ispjevat ce oblutke u savrsenstvo."[/b][/i][/color] [i]Tagore[/i]

[thumbsup]

New Report

Close