Članak je katastrofa. Cijeli je napisan po sistemu rekla-kazala, priča se, netko mi dojavio. Previše za jedan ozbiljan list. [undecid]
Sramota kakvi ljudi vode HEP!
Jedino je Tipurić dobro rekao u emisiji otvoreno, da smo kupili EP crne gore i Bih, sad bi bili izvoznici struje, i to one najskuplje, Talijanima, a ne uvoznici…
Sramota kakvi neznalice i lopovi u HEP-u[cry][sealed]
šteta što nema linka na sam članak odmah na temi…. nisam čitala. ali zanimljivo je da građevinski loby ima nekaj s hepom??? što bi to moglo biti??? čuju se, viđaju, pitaju jedni druge za poslovnu strategiju??? a kako to da im prijatelji građevinari nisu rekli da je za nadzornog inžinjera moguće imenovati samo ovlaštenog diplomirranog inžinjera arhitekture ili građevine pa im se “slučajno” urušila kupska. doduše, za sada je ispala to dosta povoljna akcija, cca 100 000 kuna.
ili možda nema ni jednog takvog inžinjera koji bi potpisao da se sruše kuće na zemljištu na koje se pretendira širiti ali ljudi nisu spremni prodati, dijelom i zato što bi izgubio licencu…
jer ja znam da je Filipec dovoljno bistar da neke stvari i sam zna, a i ima puuuunoooo zaposlenih koji puuuuuno toga znaju….
i iz toga, što možda i nema veze sa člankom sudim kako slijedi: nisu oni nikakve neznalice. oni su vrhunski znalci ali je problem u tome što im je kratkoročna vlastita korist na prvom mjestu. a da za poslovanje odgovaraju vlastitom imovinom… ko zna, možda hep ne bi ni imao generalnog direktora