Grafikoni

Naslovnica Forum Razno Obavijesti Grafikoni

Poštovani korisnici,

Od danas krećemo s javnim testiriranjem našeg sustava grafikona cijena i protrgovanih količina za dionica, vrijednosti burzovnih indeksa (u ovom trenutka rade samo VIN i CROBEX) i tečajeva valuta.
Za pregledavanje grafikona potrebno je imati instalirani flash player koji dolazi sa svim novijim verzijama Windowsa. U slučaju da nemat instaliran flash player, instalirajte ga tako da kliknete na slijedeći link – http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

Grafikone možete privremeno pregledavati na slijedećem linku:
http://www.poslovni.hr/Graph.aspx

Molio bih vas da sve komentare i sugestije vezane za grafikone šaljete na ovu temu koja se privremenu nalazi u grupi „Tržišta kapitala“, a kasnije će biti prebačena u „Prijedlozi i primjedbe“.
Molim vas također da uzmete u obzir da je korisničko sučelje u ovom obliku je samo privremeno i da će sigurno biti mijenjano kako bi bilo jednostavnije i privlačnije. U slučaju da imate poteškoća s traženjem određene dionice u padajućem meniju, za pretraživanje koristite tastaturu tako da pritišćete prvo slovo ticker oznake na tastaturi (npr. „A“ za ADRS) dok ne dođete do tražene dionice.

Hvala

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Pohvale uredništvu na stalnom unaprijeđenju ovog foruma!

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

Grafikone također možete zoomirati tako da stisnete desni gumb na grafikonu i u meniju koji se otvori pritisnete “Zoom in”

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Sve pohvale, još kada bi postojala opcija da se grafikon vidi po prosječnoj cijeni tog dana / razdoblja , a ne po zadnjoj ( koja meni osobo previše ne znaći posebno ako je u velikom raskoraku sa prosječnom cijenom toga dana ) bilo bi …

Obavezno uključiti HI , LO , EOD close , candelstick i moving avg 10 , 50 , 200 dana .

Zašto vrijednosnice nisu u izborniku posložene po abecedi? Ovako je užasno teško naći onu koju želiš iscrtati.
Isto tako obavezno poraditi na prijedlogu samby43

Odlicna inicijativa, za svaku pohvalu.
Ja bih iskoristio ovaj prostor za predloziti uvodjenja mogucnosti pretrazivanje po temama na glavnom forumu, buduci da se broj tema znatno povecao, pa je dosta tesko pronaci odredenu temu. Misljenja sam da
ga nije tesko implemenetirati, a bio bi vrlo koristan.

…i hint za stocka. u pretrazivanju ti moze pomoci pritisak na tipku prvog slova dionice koju trazis…


Zašto vrijednosnice nisu u izborniku posložene po abecedi? Ovako je užasno teško naći onu koju želiš iscrtati. Isto tako obavezno poraditi na prijedlogu samby43

Napomenuli smo da je samo grafičko sučelje samo na brzinu napravljeno kako bi korisnici mogli isprobavati grafove. Sve će to naravno biti poredano po abecedi i izgledati drugačije. Što se tiče samby43evog prijedloga, u ovoj fazi nećemo ići s tim, ali planiramo uvesti kasnije.


Odlicna inicijativa, za svaku pohvalu. Ja bih iskoristio ovaj prostor za predloziti uvodjenja mogucnosti pretrazivanje po temama na glavnom forumu, buduci da se broj tema znatno povecao, pa je dosta tesko pronaci odredenu temu. Misljenja sam da ga nije tesko implemenetirati, a bio bi vrlo koristan. …i hint za stocka. u pretrazivanju ti moze pomoci pritisak na tipku prvog slova dionice koju trazis…

Tema na forumu će se u budućnosti moći naći po imenu i tickeru dioničkog društva, ali ovo je vezano na jedan veliki dodatak portalu koji sada pripremamo.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

i hint za stocka. u pretrazivanju ti moze pomoci pritisak na tipku prvog slova dionice koju trazis…
[/quote]

Probaj ti pa ćeš vidit da ne pomaže

Pretraživanje s tastaturom radi tako da kliknete na boks koji vas zanima (u ovom slučaju najvjerojatnije onaj s popisom dionica) i onda kada se on otvori okvir stišćete slovo na tastaturi koje je prvo u imenu ticker simbola koji tražite dok ne dođete do željene kompanije.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Gosn šef, jel možete napraviti kad recimo gledam volumen sa desne strane, da mi paralelno sa volumenom na lijevoj strani pokazuje cijenu za taj dan i obrnuto? A što ćete kad nam ispunjavate sve želje, pa smo se razmazili [smiley11] Pozdrav.

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

New Report

Close