bijednici..
ZERP ne utjece na politiku ribarstva, niti bi sprijecio izlov ribe talijanima u NASEM moru?
Nije mi neki političar taj Friščić, ali na ovome mu svaka čast.
Kako reče sad na RTL-u, EU se digla na zadnje noge radi ZERP-a, ma nek se oni j….
Ja osobno nisam za EU, jer smatram da kao turistička zemlja moramo imati neutralnost i da nam je svaki gost dobro došao. Da naši političari počnu propagirati tu tezu mislim da bi se gospoda iz EU malo zamislila.
Malo sam skrenuo s teme ali je i te kako povezano jer nas EU jednostavno tlači sa svojim zahtjevima, nekad su bili generali sada ZERP sutra bude nešto treče, a mi čemo stalno pognute glave klimati.
Eto šta se tiče ZERP-a podržavam stav Friščića.[cool]
ja iz ovoga mogu procitati da ce oni proglasiti nesto sto ce se zvati ZERP, no to ce biti kompromisno rjesenje i oni ce i dalje moci ribariti u nasem moru.. pa africkim zemljama placaju licencu za ribarenje, a kod nas ribare kako hoce.. zbog ovakvih stvari se ratovi vode, a mi poginjemo glavu jer nas nece pustiti u EU.. nes ti hendikepa.. nije EU caritas, iscijediti ce iz nas sto god budu mogli.. a mi pusimo i pusimo uvijek istu foru..
Gadan pritisak na HR radi ZERP-a.
A slovenci ko slovenci….
Šta če nam neprijatelji kad imamo prijatelje slovence[censored]