Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Fondovi ne smiju biti skladišta banaka (objavljeno 20.03.2008.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Fondovi ne smiju biti skladišta banaka (objavljeno 20.03.2008.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

To je za početak. Moglo bi se tu još ponešto dodati. No gospodin Samodol je pravi čovjek za ovaj posao [thumbsup]

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Upravo bi ovo trebalo napraviti:
“Neki su fond menadžeri ‘nebankarskih’ investicijskih fondova mišljenja i da bi mirovincima kao profesionalnim investitorima zapravo trebalo posve zabraniti ulaganja u investicijske fondove.”
Ako su profesionalni investitori, što jesu, onda bi trebali kupovati dionice, obveznice, a ne udjele u fondovima. I k tome biti produžena ruka banke.

A sta sa onime sto je dosad bilo, nikome nista!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Nekad sam bio jako sretan da je covjek kao Samodol sjeo na vrucu stolicu HANFE. Medjuti, covjek je za mene izgubio svu kredibilnost zbog ne regulacije OMF koji su srusili burzu. I sad se jos pokusava vaditi…
HANFA je danas za mene na istoj razini polukriminaliteta kao i OMF

Dobar pokušaj, koliko će to spriječiti inside trgovanje, interese, stabilizirati burzu ostaje nam za vidjeti. Sada je nažalost kasno za vratiti stanje, ali se nadam da bi te mjere mogle spriječiti daljnju eroziju burze.

New Report

Close