Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Evo kako funkcionira HNS-ova ideja najma gradskog prostora za 1 kunu

Naslovnica Forum Komentari članaka Evo kako funkcionira HNS-ova ideja najma gradskog prostora za 1 kunu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Super, a kad sam se sa svojim konceptom PHOTOCAFE (zasticeno trzno ime i pripadajuci patenti, DZIV, 2008, 2009, respectively) javio za gradski prostor od 40ak m2 i cak ponudio 2400 kn mjesečno – PHOTOCAFE je inovativna djelatnost koju sam osmislio 2004. i 2005. godine a riječ je o novoj generaciji cyber cafea koja ujedinjuje suvremeni IT cafe, Lounger Bar i digitalni photo lab u jednoj ugostieljsko-uslužnoj jedinici) dobio sam nakon 6 mjeseci odgovor da djelatnost nije dovoljno kreativna ?? (užas , koje budale ) da bi u tom prostoru potom bila otvorena – Pekara , bureki i mini pizze ipak su važniji nego bavljanje mladih fotografijom!

No tad je bio HDZ, ništa treba pokušati opet .. Možda SDP i HNS bolje kuže šta je kreativnije :

Fotografija ili burek !

Kressho

Super, a kad sam se sa svojim konceptom PHOTOCAFE (zasticeno trzno ime i pripadajuci patenti, DZIV, 2008, 2009, respectively) javio za gradski prostor od 40ak m2 i cak ponudio 2400 kn mjesečno – PHOTOCAFE je inovativna djelatnost koju sam osmislio 2004. i 2005. godine a riječ je o novoj generaciji cyber cafea koja ujedinjuje suvremeni IT cafe, Lounger Bar i digitalni photo lab u jednoj ugostieljsko-uslužnoj jedinici) dobio sam nakon 6 mjeseci odgovor da djelatnost nije dovoljno kreativna ?? (užas , koje budale ) da bi u tom prostoru potom bila otvorena – Pekara , bureki i mini pizze ipak su važniji nego bavljanje mladih fotografijom!

No tad je bio HDZ, ništa treba pokušati opet .. Možda SDP i HNS bolje kuže šta je kreativnije :

Fotografija ili burek !

Kressho

A ja sam zaštitio VIDEOMEAT. U 200 kvadrata klaonica, sušara mesa, kladionica i seminar za video uradke. Prvo se janjci zakolju, stave sušit, sve snimao videokamerama pa se poslije kladiš koja će kaštradima bit bolja.
Je da nije kreativno kao Plejbojeva…

Ja sam za, ukoliko te djelatnosti u Zagrebu do sada nije bilo, moze prostor za jednu kunu. Ali ukoliko taj prostor bude konkurencija nekom drugm pedeset metara udaljenom i onda ovaj drugi mora staviti kljuc u bravu, anda to nema logike!?

@viewer
ako postoji database sa karakteristikama prostora (a vjerojatno ne, jer kako bi onda rodijaci muljali svih ovih godina) to se riješi jednostavnom analizom i optimizacijskim algoritmom za 10min … oni koji sad plaćaju punu cijenu dobiju značajno smanjenje a novi ulagači najnižu moguću cijenu najma … možda može i po 1kunu s tim da nešto otplaćuju u ratama itd

Nagradno pitanje:
jel misliš da itko iz itijedne stupidne HNS-SDP-blabla stranke ili holdinga zna uopće o čemu ja pričam?
[lol]

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

New Report

Close