EURO vs $

sta mislite o promjeni eura u dolar. euro sve vise pada a dolar polako ide gore i mislim da ce tako i nastaviti. sto vi mislite?

Školovana budala je veća budala od one neškolovane


sta mislite o promjeni eura u dolar. euro sve vise pada a dolar polako ide gore i mislim da ce tako i nastaviti. sto vi mislite?

Dugoročno ne bi stavljao ušteđevinu u $

Zakasnio si s dolarom. Pred kraj ljeta mogao si ga kupiti po 5,9 kuna za 1 dolar. Sad je već kasno jer preko 6,3 teško da će preći obzirom da smo već u proljeću a ljeti je kuna još jača nego sad. Dakle, dugoročno nemoj u dolare, al kratkoročno samo navali.

Po nekim analizama postoji mogućnost da euro padne na čak 7,20.

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Nemoj se baš pouzdavati u analize tečaja. Duže vremena ih pratim i uglavnom su netočne. Ako pogledaš analize kod različitih banaka vidjet ćeš da se razlikuju čak u tome hoće li kuna jačati ili ne unutar 7 dana. Naravno sve ovo možeš i provjeriti npr. analize tečaja za RBA se nalaze u njihovim tjednim pregledima http://www.rba.hr/my/research/publications.jsp?archieve=tjedni-pregled&language=HR pa vidi koliko su puta pogodili.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

a ali ja imam eure koji ce sigurno padati. u koju valutu bi bilo najbolje ga promjeniti.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Gklemenc, ja te ne kužim zbilja. Euro će padati, kuna je vezana za euro, što bi ti? Gdje živiš da ti je pad eura od ključne važnosti? Bitan je po meni omjer kuna-euro, tu se moglo prije dosta zaraditi, ali sad je euro slab u odnosu na kunu pa to nije moguće. A ako ti se mešetari, kupi dolare po prodajnom tečaju pa čekaj dok kupovni toliko ne naraste da ćeš osjetit plodove. A to će ti biti skoro pa nikad. Dakle, bolje kupi dionice nego da konvertiraš valute.

ne nego sam mislio kupiti jos eura. ali jos ce padati. i tulezi brza lova. a u dionice cu sigurno staviti. tj u par njih. koji su vasi aduti

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Evo mozda i [url=”http://www.fxstreet.com/pdf/acrobat.asp?pv_plana=/economicindicators/20060217SNCROen.pdf”%5Dovo%5B/url%5D pomogne u odluci!

I Love the Smell of Profits in the Morning!

pa polako ce padat kazu

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Kažeš tu leži brza lova, a zaboravljaš da koliko god euro padne u odnosu na kunu sada, preko ljeta to će biti uvijek još niže zbog turističke sezone. Dakle, čekaj ljeto ako ti je do mešetarenja s time i onda prodaj u 2-3 mjesecu kad je najveći kurs. OSim ove godine, vidiš i sam – kao da je ljeto cijelu godinu.

Evo malo iz paučine da izvučemo ovu temu obzirom da je dolar jako nisko pa da nam naši novi špekulanti malo i na ovaj način zarade jer prilika je za kupnju jeftinih dolara. Ima ih na bacanje i samo čekaju da budu kupljeni. I s devizama se može fino zaraditi , ali ove godine nešto slabo sa eurima i kunama, bolje je sa kunama i dolarima jer je euro naspram kune dosta slabašan. SAd možete do 100 dolara za oko 600 kuna, a toliko je bilo i u 8. mjesecu 2005. godine. Prije 3-4 mjeseca tečaj je bio 6,35(prodajni). PA vi početnici malo računajte koliko se na 100000 kuna da zaradit u pola godine. Laku noć[smiley12]

Ja bi Između € i $ odabrao Kune. S dolarima sam se jedanput opekao i sada ima averziju prema njima. S druge strane iako nema baš previše zdrave logike teško da si danas netko u Hrvatskoj može dozvoliti slabljenje Kune.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close