Dvije tvrtke kandidata za šefa SDP-a duguju 12,7 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Dvije tvrtke kandidata za šefa SDP-a duguju 12,7 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ovaj je još bolji od Zokija i brata mu također, ima velike šanse da prođe

Koja sprdačina! Kad je Krešica na redu u Heinzelovoj?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

kako je nagomilao dugove dok su njegovi bili na vlasti? što će tek sad biti…?

Ako bi poslovni čovjek sudio o Poslovnom dnevniku kroz čitanje foruma, bez iole sustezanja , mogao bi ga klasificirati kao desni, ultra desni časopis. Ima se osjećaj da su, kako to Dostojevski lijepo opisuje u svom političkom romanu Mladić ili Žutokljunac, na djelu zavjere, konspiracije i mreže.
Međutim, kako nas poučava Blanuša, teorije urota smatraju se „bizarnim oblikom mišljenja ili izrazom političke patologije (Hofstadter,1965), a njihovi autori i konzumenti, u najmanju ruku, neozbiljnim ili nerazumnim osobama protudemokratske orijentacije.“
Međutim ono što svakako nije urota, odnosno njene „ kolokvijalne istoznačnice“ kao što su „ spletka, intriga,komplot, tajna rabota, smutnja, makinacija, konspiracija“ jeste svakako judikalizacija gospodarstva, politike i svijeta života!!! E to je već ozbiljan problem tranzicijskih i postmodernih društava. Sa time se ne igra, odnosno igra se igra opisana u HOMO SACERA.
Judikalizacija gospodarstva najbolje se ogleda upravo u i kroz stečajeve i predstečajne nagodbe!!!! Stoga je politička naivnost, što je uostalom karakteristika ljevice, pozivati se na postojeće Zakone! Zato su i izgubili izbore!!! Umjesto toga trebali bi pozivati na reforme pravosuđa koje podrazumijevaju i pozivaju na izmjene postojećih zakona!!!!!

@TORNOS-za promjene trebaš biti sposoban i svjestan što drugovi pripravnici iz sdp-a nisu i nikada neće biti! Pa nije njima do rada i poštenja nego do mutne vode i kruha bez motike, kao i ostalim mentalnim komunistima!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close