DORH već godinama zna kako je Željko Žužić stekao imovinu

Naslovnica Forum Komentari članaka DORH već godinama zna kako je Željko Žužić stekao imovinu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Provedena privatizacija je smišljena “pljačka” naroda, a proveli su je visoki državni dužnosnici svojim “blagoslovom” u gorist kojekakovih nesposobnih uvlakača.
Ovo je samo jedan primjer da je potrebno poništiti privatizaciju te kazneno goniti sve sudionike tih procesa.
Naravno “ovčice” će sve to platiti da vlastodršcima bude ugodno.
Hrvatski narod je notorno slijep i g…p

to je već simbol nekažnjenog kriminala unutar pravosuđa, koji provode pojedini suci i tužitelji.

kolakušića za ministra pravosuđa! taj bi im pokazao.

Zbog perverznog “hobija” Kolakusic nije za ministra a čak.ni za sudca…mislim vabiti žene preko oglasa za neke photosessione!?…


Zbog perverznog "hobija" Kolakusic nije za ministra a čak.ni za sudca…mislim vabiti žene preko oglasa za neke photosessione!?…

koje ti glupost pises to nije normalno

Ja tu “glupost” nisam.izmislio nego o tome pročitao a sudac to nije demantirao nego i potvrdio. Ako je to tebi normalno meni nije.

Ništ čudno.
Pa još uvijek normalno sudi sudac koji je u slučaju silovane crne košarkašice oslobodio HDZovog tajkuna sa obrazloženjem: “Guranje prsta u šupak košarkašice jednako je rukovanju sa njom i zato je optužba za silovanje neosnovana…”

Da je tako presuđeno i u Južnoafričkoj republici za vrijeme aparthejda, ljudi bi se zgrozili…

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

ReneArtois, to s rukovanjem je cista konstrukcija Jutarnjeg lista. Nikad to nije bilo obrrazlozenje. Ali 100 puta izrečena laž postane “istina”

Ne znam može li se pogledati u sudske arhive, ali točan citat iz presude vjerojatno je svojevremeno prenesen u tisku. Mislim da je išlo u smjeru kako guranje prsta u anus nije seksualni čin i da je onda sudac Branko Milanović dodao i nešto oko rukovanja, ponudivši se na pladnju za konstrukcije poput ove koja je opstala.

Inače, lik je smijenjen još 2009. godine i jedan je od rijetkih primjera micanja s tako odgovorne dužnosti zbog nesposobnosti/ločeg rada/nesavjesnog rada. U obrazloženju smjene stajalo je kako mu je većinu presuda ukinuo Vrhovni sud.

Mnogi su zaboravili i da je prije slučaja američke košarkašice već jednom skandalizirao javnost uistinu nevjerojatnim potezom: 2003. godine u obrazloženju presude jednom optuženiku za ratne zločine naveo je da je dotični “sa svojim precima i Osmanlijama već 500 godina vršio genocid nad Hrvatima”.

Sve u svemu, trebamo se upitati kako je moguće da je netko sklon takvom ponašanju dogurao do jednog od najčasnijih zanimanja koje bi trebalo biti rezervirano samo za izuzetno moralne i časne ljude.

Što se tiče hobija suca Kolakušića, da nije lažnog moralizma, on ne bi trebao ometati njegovu profesionalnu karijeru. Teško je i zamisliti zemlju u kojoj fotografiranje obnaženih cura većina građana ne bi htjela povezivati sa sudačkim zvanjem.

Yeosol, pogledao sam.po netu šta je rekao taj sudac i nema govora o “prstu u anusu”, “ličkom rukovanju” i slično…to je konstrukcija iz labaratorija Index i Jutarnji. Ostalo ne znam i to ne vjerujem dok ne vidim jer sve se iskonstruira. Al dobro tip je smijenjen…ali šta reći na Turudica koji nije smijenjen a tip je sramota,čisti polupismeni provincijalac koji je čak.i podrigivao na presudi Sanaderu!

http://m.dnevnik.hr/clanak/vijesti/hrvatska/sokantni-nacin-iznosenja-presude.html

Evo citata iz presude:

U ovom slučaju ni prst ni anus nemaju svojstva spolnosti, ako bi bili u međusobnom kontaktu, jer ni prst ni anus nisu spolni organi, pa njihovim kontaktom ne ostvaruje se spolna radnja i ne može se izjednačavati sa spolnim odnošajemU hrvatskom jeziku zna se točno što je spolni odnošaj, zna se točno što je spolna radnja i nitko ne može nešto drugo navesti kao spolnu radnju, niti izjednačiti sa spolnim odnošajem“, objašnjava Milanović dodajući: “Kada bismo prihvatili da je svaka radnja u međusobnim kontaktima izjednačena sa spolnim odnošajem, radnja koja se može podvesti pod ovo kazneno djelo, tada bi nastao kaos u pogledu primjene ovog kaznenog djela u praksi, jer bi se svaki dodir između dviju osoba praktično mogao smatrati počinjenjem ovog kaznenog djela, ako jedna od osoba nije željela tjelesni kontakt sa drugom osobom, pa bi i obično rukovanje bilo kazneno djelo silovanja, a što je neprihvatljivo“, piše u obrazloženju.

Mediji u Hrvatskoj jesu u debeloj banani, urednici često nemaju ni časti ni mudrosti ni muda držati se visokih profesionalnih kriterija, ali ova portalsko-forumska mantra protiv Jutarnjeg lista i Indexa otišla je potpuno van pameti i nema nikakve veze s utemeljenom kritikom koja je itekako potrebna (ukoliko jednom želimo živjeti u uljuđenijoj zemlji).

Meni je, na primjer, gadljivo da je Index objavio smimku Severininog kućnog pornića, snimku navodnog seksualnog čina Blanke Vlašić, fotografiju Branke Bebić bez gaćica (ovu je jako brzo uklonio, vjerojatno na zahtjev njenog muža) … to nema veze ni s kakvim, a kamoli ozbiljnim novinarstvom.


Zbog perverznog "hobija" Kolakusic nije za ministra a čak.ni za sudca…mislim vabiti žene preko oglasa za neke photosessione!?…

pričate potpune besmislice, fotografiranje obnaženih žena je nemoralno u saudijskoj arabiji i iranu.

tako je karakteristično da u tematiku uključujete trivijalne stvari ispred bitnih.

sudac kolakušić je rijetki svijetli primjer u pravosuđu da se ne spušta glava pred politikom i sudi “po naredbi”, a upravo je jutarnji pokrenuo kampanju protiv njega, jer baš taj jutarnji egzistira izvan zakona, kao i ovaj žužić – da se zakoni provode, eph bi već odavno nestao sa scene, isto kao i ovaj žužić, no ovom zemljom vladaju zobmiji – enititeti koji bi po svim važećima zakonima trebali nestati ili završiti u zatvoru, no oni bezbrižno caruju, upravo jer ih suci i tužitelji štite i podržavaju umjesto da ih trpaju u zatvore.

Jel ovo dobar spin da se ne priča o Žužiću (koji je tema ovog članka) već da se pozornost skrene na neku treću temu, npr. nekog suca?

Ako je DORH doista sve to znao, nebi li i netko od DORH-a trebao biti iza rešetaka?


Ja tu "glupost" nisam.izmislio nego o tome pročitao a sudac to nije demantirao nego i potvrdio. Ako je to tebi normalno meni nije.

A tebi je pretpostavljam normalno da zenske zamotamo u krpe od glave do pete da im se samo oci vide. I nema izlaza iz kuce. Sta ih ima netko gledati ili nedaj boze fotografirat. To su pravi Hrvati. Ili mozda hard core muslimani?

A to sto je pokusao skrenuti paznju na jedan od vecih kriminala koji se u drzavi trenutno odvija, to nema veza. Ipak je on tamo neki perv, jelte

A jakih Li i tiraznih novina pa je bitan nekakav spin u forumu tih istih novina….pa naravno da su i sudci bitan ako ne i najbitniji faktor jer oni na kraju kažu zadnju. Nije ovo Iran ali i šef vrhovnog suda se zapanjio kad je čuo za “hobi” i da li od tog hobija ima materijalnu korist i slično jer je to suprotno kodeksu tog zanimanja. Pa koja normalna žena bi na poziv preko oglasa došla se kod njega slikat gola i to besplatno!?!

New Report

Close